Engcon vecht tegen onveiligheid: zwaailicht en alarmsignaal bij fout aankoppelen
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
MULTITEST | Kijk en vergelijk: wat is de beste accu-elektrische minigraver?
Wat is de beste accu-elektrische minigraafmachine? BouwMachines heeft vier minigravers aan een intensieve praktijktest onderworpen en met elkaar vergeleken. De belangrijkste uitkomsten vindt u in dit artikel. Onder aan dit testverslag vindt u een verwijzing naar verdiepende artikelen over de vier deelnemende machines. Maar nu eerst de voornaamste conclusies, en een uitleg over hoe wij te werk zijn gegaan.
(advertorial)
Vijf keer slimmer werken in de (wegen)bouw
Whitepaper: Vijf keer slimmer werken in de (wegen)bouw
Door slimmer te werken in de (wegen)bouw heb je als bedrijf meer grip en controle op processen en kun je verrassingen en faalkosten voorkomen. Werkomgevingen worden er veiliger door en je footprint neemt verder af. Hoe pak je dat aan?
Engcon vecht tegen onveiligheid: zwaailicht en alarmsignaal bij fout aankoppelen

Engcon claimt ‘het veiligste op de markt verkrijgbare snelwisselsysteem’ te hebben ontwikkeld. Als een uitrustingsstuk foutief wordt aangekoppeld, waarschuwen een zwaailicht en een alarmsignaal dat er iets niet in orde is.

Lees verder >
Minister pleit voor schonere bouw na PFAS-crisis

Het is belangrijk dat de bouwsector schoner wordt. Ook de sector zelf heeft daar baat bij, zegt minister Stientje van Veldhoven (Wonen). De crisis die is ontstaan door strenge normen voor zogenoemde PFAS heeft dat nog duidelijker gemaakt, aldus de bewindsvrouw.

Lees verder >
‘Kleinste asfalteermachine ter wereld’ te zien op Infra Relatiedagen

Van Dodewaard Machinetechniek laat op de Infra Relatiedagen de vernieuwde Ammann AFW 150-2 zien. Volgens de leverancier van het Zwitserse merk gaat het om ‘de kleinste asfalteermachine ter wereld’.

Lees verder >
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright