Nieuwsbrief november 2017   Read this newsletter in your browser.
Nieuwsbrief
23 november 2017
Ype de Boer over zijn boek 'Murakami en het gespleten leven' in Het Eemhuis
Een boeiende presentatie voor liefhebbers van de boeken van Murakami.
Ype de Boer laat zien dat Murakami’s verhalen ons iets kunnen leren over een fundamentele gespletenheid in het menselijk bestaan. Aan de hand van de mysterieuze sferen vol levende schaduwen, belichaamde logo’s en magische dieren, illustreert De Boer hoe de ontwikkeling die Murakami’s personages doormaken direct van waarde is voor de moderne westerling.
 
Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng
Wie vragen heeft over zijn of haar tablet, mobiele telefoon, e-book of het internet kan nu ook terecht in Dorpshuis de Neng. In samenwerking met de Bibliotheek Hoogland en Seniorweb, organiseert het Dorpshuis een maandelijks Digitaal Hulpplein van 10.00 tot 12.00 uur op elke laatste donderdag van de maand.
 
Voorleesfeestjes Sinterklaas
Sinterklaas is weer in Nederland en dat gaan we vieren met voorleesfeestjes!
Tijdens het voorleesfeestje leest een medewerker van de Bibliotheek voor uit het kinderboek "O, kom er eens kijken". Daarna is het tijd voor knutselen.
 
'Spelen met vuur' tijdens Verhalenpodium Waar gebeurd
Op zondag 26 november vindt er weer een editie van Verhalenpodium Waar gebeurd plaats in het KAdECafé. Een podium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse "The Moth". Het thema is deze keer: Spelen met vuur. U bent van harte welkom in het KAdECafé van 17.00 tot 18.30 uur! De entree bedraagt €5,-. Aanmelden is niet verplicht. Vrije inloop is mogelijk voor zover er plaats is.
 
Lezing over het oerbos in Den Treek in Woudenberg
De Bibliotheek Woudenberg organiseert in samenwerking met Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed op donderdag 7 december een lezing over het vorig jaar ontdekte oerbos in Den Treek. Een unieke vondst voor Nederland en mogelijk ook internationaal van grote betekenis. U bent van harte welkom in de Bibliotheek Woudenberg. Aanvang 20.00 uur.
 
Nog meer in de Bibliotheek:
 
Wat vindt u van de nieuwsbrief?
Bibliotheek Eemland - Eemplein 71 - 3800 BC / 3812 EA - Amersfoort
Manage profile - Unsubscribe