Geniet van verfijnde concerten, win heel veel Sintchocolade, ontsnap aan de kou in het zonnige Costa del Sol én lees onze tips om voor de jaarwisseling geld te besparen
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 13, nu in de winkel!
Zin
Help ons Zin te maken
Voel jij je wel eens opgejaagd?

Editie 2 van Zin, die in januari verschijnt, is alweer in de maak. We kozen voor het thema ‘slow down’, omdat wij soms het gevoel hebben dat alles maar door raast. Heb jij dat ook? En voel je je dan ook wel eens opgejaagd? We maakten een piepklein onderzoekje, wil jij het voor ons invullen? Onze dank is groot!

Zin
Ontsnap aan de kou
Winterzon aan de Costa del Sol vanaf € 449 p.p.

Een zonnige strandwandeling, flaneren over de boulevard, winkelen, of genieten van een Spaans wijntje met een tapa aan de haven. Dat is winter aan de Costa del Sol. Boek nu je winterzonvakantie.

Zin
Kunstenaar Theo Jansen
Wereldberoemde strandbeesten

Eigenlijk zou Theo Jansen (1948) ingenieur worden, maar op zijn 25ste koos hij radicaal voor een vrijer leven als kunstenaar. Als man van 71 is hij gelukkiger dan ooit, in zijn eentje werkend op het strand aan de creaties die hem wereldberoemd maakten: zijn strandbeesten. Zin zocht hem op.

Zin
Ik hoor én zie je!
Bellen met beeld is leuk

De nieuwe outfit van je dochter bewonderen of een kijkje nemen op het vakantieadres van je vriendin? Videobellen is voordelig en gemakkelijk. Er zijn verschillende gratis apps en programma’s. Check wel even of de wifi aan staat. SeniorWeb zet de beste voor je op een rij.

Zin
Fairtrade dus extra lekker
Win heel veel Sintchocolade

Met Fairtrade chocolade help je de positie van cacaoboeren te verbeteren. Op Maxhavelaar.nl kun je lezen waar je Fairtrade chocolade voor de feestdagen kan kopen. Zin mag alvast tien goedgevulde pakketten Sintchocolade weggeven.

Zin
December is al duur genoeg
4 tips om voor de jaarwisseling geld te besparen

Onderzoek bevestigt: in december geven we het meeste geld uit. Dit is dus een goed moment om je uitgavenpatroon tegen het licht te houden. Met deze 4 tips houd je geld over.

Zin
Met dit mini-abonnement beleef je vier onvergetelijke vrijdagavonden
Geniet van vier verfijnde concerten

Het Radio Filharmonisch Orkest is samen met het Groot Omroepkoor hoofdbespeler van het AVROTROS Vrijdagconcert. Er is voor Zin een bijzondere serie samengesteld met vier concerten op de vrijdagavond in Tivoli Vredenburg in Utrecht. En daarmee is het extra genieten: bij het eerste concert is een exclusieve ontvangst met bubbels en na afloop een meet and greet met een aantal musici inbegrepen.

Beeld: Eduardus Lee

Zin
Altijd al een museumstuk willen hebben?
Haal museumkunst in huis

In de Museumdepotshop kun je stukken kopen die eerst in een museum hebben gestaan. Een echte Rembrandt zal je er niet vinden maar wel heel veel andere mooie dingen.

Zin
Sfeervol Brussel en Antwerpen
Altijd een goed idee voor een korte trip

Vlaanderen, dat is altijd een goed idee, maar zeker deze winter. Bijzonder sfeervol zijn de iconische steden Brussel en Antwerpen. Waar Pieter Bruegel dit jaar centraal staat. Er is uiteraard van alles te beleven, maar wij hebben een paar gouden tips!

Wat vind je van deze nieuwsbrief
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer