We klimmen samen op het podium, luisteren naar poëzie en voorleesverhalen.

Muzikale buren en abstracte portretten 🎨
OBA Algemeen logo Webversie
 
Geniet van je muzikale buren bij de open mic
Het is weer tijd voor een van onze lievelingsevenementen. Tijdens de open mic in OBA Postjesweg kun je komen luisteren naar verschillende optredens. En bovendien kun je ook zelf het podium opklimmen en jouw (verborgen) talent laten horen. Het belooft weer een inspirerende, intieme avond te worden. 
 
 
280
 
Poëzie op zondag met Annelie David
Gedichten zijn het allermooist wanneer ze voorgedragen worden door de dichter. Op 21 januari kun je komen luisteren naar de poëzie van dubbeltalent Annelie David. In haar werk combineert ze haar gevoel voor ritme als danser en choreograaf met prachtige teksten. 
 
 
 
Kleurrijke prentenboeken en ontbijt
Volgende week trappen we de Voorleesdagen af met een gigagezellig voorleesontbijt. In alle vestigingen doen onze collega's hun uiterste best om het beste voorleesoptreden neer te zetten. En jij mag tegelijkertijd smullen van een ontbijtje. Meld je gauw aan bij een vestiging in de buurt. 
 
 
     
     
 
280
 
Jong talent en abstracte portretten
Kunstenaar Adjoa Kpeto vindt dat kunst leuk en toegankelijk moet zijn. Ze hoopt anderen te inspireren hun creativiteit de ruimte te geven. Haar abstracte werk is vanaf 31 januari te zien in OBA Roelof Hartplein. We openen de bijzondere expositie op 1 februari met een borrel en muziek. Ben je erbij vanaf 19.00 uur? 
 
 
 
Gratis hulp bij je huiswerk
Leren is niet altijd even leuk of makkelijk. Daarom helpen we je graag een handje. Of het nu gaat om rekensommen uitleggen, het schrijven van een werkstuk of het oefenen voor een toets – wij zijn er voor je. Check onze website voor de agenda en begin jouw jaar met gratis huiswerkbegeleiding.
 
 
 
     
     
Vacature Begeleider activiteiten
📍 Zuidoost. Als activiteitenbegeleider ontvang je kinderen voor jeugdtheater, bouw je exposities op en produceer je culturele evenementen. Je bent gastvrij, stressbestendig en zit niet graag stil. Ben jij de sociale duizendpoot die we zoeken?
 
Agenda
Inlog mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA  
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen