‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Service XXL
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Beste John,

Volgende week staat moederdag weer voor de deur. Je hebt vast al een lekker ontbijt op bed geregeld … maar je mist nog een leuk cadeau. Een Bax Music cadeaubon is natuurlijk altijd een goed idee. Wil je liever iets unieks geven? Scroll of swipe dan snel verder want we hebben een aantal cadeautips voor je op een rijtje gezet.

button Ga naar bax-shop.nl
Gitaar accessoires

Speelt je moeder gitaar als de beste, en wil je haar op die ene dag in 't jaar verrassen? Bedenk je dan dat er heel veel toebehoren bestaan voor gitaren, vaak voor een klein prijsje. Een plectrum of plectrumhouder, snarenwinder, voetenbankje, capo, tuner, slide, muurhanger. Verzin het maar, voor haar!

Home Audio Speakers

Iedereen luistert naar muziek, ook moeders. En wat is er dan leuker dan een makkelijk setje luidsprekers dat je overal in huis kunt plaatsen? Vaak werken ze met bluetooth, zodat muziek vanuit de telefoon direct naar de speakers kan gaan. Huiskamer, slaapkamer, keuken, deze speakers passen overal.

Draadloze oordopjes

Luistert je moeder vaak muziek (tja, wie niet...) en is ze vaak op pad? Misschien kun je haar verrassen met draadloze oordopjes. Dat is net iets minder storend voor de haardracht dan een hoofdtelefoon, en ook bij het sporten zijn oordopjes wat praktischer dan zo'n grote hoofdtelefoon. Makkelijk cadeau!

USB Microfoons

Ben je net 't huis uit, maar wil je moeder voortdurend bellen om te vragen of alles goed met je gaat? Misschien is het wel comfortabeler om gewoon lekker te skypen of zoomen. Een USB-microfoon zou een mooi cadeau zijn! Simpelweg in een computer steken, en het werkt. En duur zijn ze niet!

Platenspelers

Een platenspeler! Waarom ook niet... het is melancholisch en sfeervol. Typisch iets dat je moeder best leuk zou vinden voor in huis. Een mooie elpee erop en het is weer helemaal zoals vroeger. We hebben er genoeg, voorzien van een mooie behuizing. Helemaal retro, maar met de kwaliteit van nu.

Platenboxen

Houdt je moeder van vinyl, maar dreigt haar verzameling elpees een wat onhoudbare stapel te worden waar eigenlijk een mooi plekje voor moet komen? Daar zijn mooie oplossingen voor, in de vorm van een platenkast, -box of -houder. Een platenkast ziet er gelijk heel stijlvol uit - en dát wil je moeder!

Tablet & Smartphone houders

Tegenwoordig biedt een smartphone alles om met beeld te kunnen bellen. Oftewel: die telefoon wil je niet steeds in de hand houden; een smartphone-houder is dan een leuke oplossing - voor een klein bedrag! Maar bijvoorbeeld ook handig voor het tonen van je bladmuziek wanneer je muziek aan het maken bent.

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl