24 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
My Jewellery opent fysieke winkel in Parijs
[Nieuws] Online sieradenmerk My Jewellery opent zeer binnenkort een kleine boetiek in de modieuze wijk Le Marais in Parijs.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Woovin zet 'sneaker' op Duitse grond
[Nieuws] Online sneakerplatform Woovin onderneemt stappen naar het buitenland, te beginnen met Duitsland. Ook Frankrijk, Italië en Spanje staan op de planning.
twitter facebook linkedin
lees verder
"Wij zijn de one-stop-shop voor cross-border logistiek in Europa"
[Advertorial] Bijna alle Nederlandse consumenten shoppen anno 2024 online en met meer dan honderdduizend webwinkels is de vaderlandse e-commercemarkt goed gevuld. Buiten onze landsgrenzen liggen meer mogelijkheden voor online ondernemers. "De echte groei zit in cross-border e-commerce", weten Thijs Boots en Peter van Keulen van CIRRO E-commerce. Het bedrijf ontzorgt Europese webshops van begin tot eind met cross-border logistiek. "Wij regelen de meest effectieve reis van pakjes. 'Efficiency for good' is dan ook onze slogan."
image
image
Sein op groen voor pakketvervoer in NS-treinen?
[Onderzoek] Zijn passagierstreinen in bepaalde situaties geschikt voor het vervoeren van goederen en pakketjes? Over die vraag bogen onderzoekers van de TU Delft, TNO en Royal HaskoningDHV zich de afgelopen jaren. Uitkomsten van dat onderzoek kwamen begin dit jaar binnen: zeker op het gebied van pakketbezorging zijn er mogelijkheden, vinden zij. Maar wat vindt de e-commercesector daar eigenlijk van?
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Zooplus: ‘Marktplaats voorziet in groeiende behoeften van huisdieren’
[Nieuws] De rol van het huisdier in het gezin is in de afgelopen jaren veranderd. Waar de huisdieren jaren geleden alleen nog vrolijk achter de baasjes aanhuppelden, spelen zijn nu een meer centrale rol in het gezin. Zooplus ziet daardoor een toenemende vraag naar meer gespecialiseerde producten en diensten. De recent aangekondigde marktplaats moet uitkomst bieden.
twitter facebook linkedin
lees verder
CrossBorder Event: groei over de grens
[Advertorial] Kom naar het CrossBorder Event en boost je internationale groei. Het CrossBorder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang en volop gelegenheid tot netwerken. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers. Ontmoet deze koplopers en vergroot je netwerk! Koop nu je ticket met 75 euro korting!
image
image
Game Mania verslagen door concurrentie? Keten vraagt uitstel van betaling aan
[Nieuws] Winkelketen Game Mania zit in financiële problemen. Het bedrijf ziet zich door de groeiende concurrentie genoodzaakt uitstel van betaling aan te vragen. De komende tijd wordt gezocht naar een nieuwe koper.
twitter facebook linkedin
lees verder
Zien we jou op Shopping Today?
[Advertorial] Op donderdag 10 oktober komt de e-commercesector weer bij elkaar voor shopping Today. Dit is het e-commerce-kennisevent van Nederland waar je wordt bijgepraat over goede customer journeys, opkomende technologieën zoals AI en voice en het optimaliseren van je webshop. Daar wil je als retailer bij zijn. Koop nu je ticket met 80 euro korting.
image
image
ACM: Overname Kees Smit Tuinmeubelen goedgekeurd
[Nieuws] Craft Capital mag specialist in tuinmeubilair Kees Smit Tuinmeubelen definitief overnemen. Volgens Autoriteit Consument & Markt blijft er na de overname voldoende concurrentie over.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.