myShop.com nieuwsbrief 84Bekijk de webversie
myShop
Experts in online ondernemen
 
 

myShop nieuwsbrief 84 - december 2020
Nieuwsbrief 84

Samen met onze partner Mijndomein is myShop een nieuw initiatief gestart: Marktplaatsen - samen online ondernemen. De eerste marktplaatsen zijn in Haarlem en Nijmegen gelanceerd. Tevens is Bestellenbij.nl in Nijmegen met een maaltijd bezorg service gestart.

Onze productconfigurator wordt steeds vaker ingezet. Heb je configureerbare producten zoals tafels op maat, merchandising producten of bijvoorbeeld T-shirts met bedrukking, laat je door ons een demo geven van alle mogelijkheden voor jouw business.

Tenslotte berichten we jullie over de aanstaande prijsverhoging en zetten we Pointerfietsen.nl in het zonnetje met hun nieuwe dealer kickback systeem wat we voor hen hebben ontwikkeld.
In deze nieuwsbrief
 
  • Mijnwinkel Plaza
  • Productconfigurator
  • Prijsverhoging
  • Pointerfietsen dealer systeem
myShop productconfigurator
Productconfigurator

Onze productconfigurator is al weer een tijdje beschikbaar op het myShop platform en wordt nog steeds verder uitgebreid. Zo is het mogelijk om zelf formules in de configurator te zetten waarmee, bijvoorbeeld op basis van ingevoerde lengte en breedte, de prijs van het product wordt berekend. Denk aan verkoop van zonneweringen of op maat gemaakte tafels.

Verder heeft de productconfigurator heel veel standaard functies ingebouwd zoals staffels, koppeling met de productdatabase (indien gewenst), conditionele keuzes en stappen kunnen tonen, en nog meer.

Graag staan we jou online te woord met een demo, bel ons (085-8885033) of stuur een mailtje.


Een aantal voorbeelden:

Relatiegeschenk4you.nl...
Promofit.nl...
Upwebshop.com...
Prijsverhoging
Prijsverhoging

Vanwege de continue doorontwikkeling van nieuwe functies, nieuwe en snellere hardware en hogere kosten in het algemeen moeten ook wij er een keer aan geloven.

Voor alle klanten die vóór 2017 bij ons een webshop hadden is de laatste prijsverhoging langer dan 10 jaar geleden.

Wij voeren een correctie op de prijzen door en dit gaat op 1 januari 2020 gebeuren. Zo gaat de vanaf prijs voor een Professional Startup van € 19,- naar € 20,- en bijvoorbeeld de vanaf prijs voor een Professional abonnement van € 39,- naar € 42,-

Uiteraard staan we op support onverminderd voor jullie klaar. Wij zijn op werkdagen telefonisch tussen 13:00 - 17:00 te bereiken, en uiteraard via de mail op support@myshop.com en via de chat functie op myShop.com

Abonnements prijzen ...
Mijnwinkel Plaza
mijnWinkel Plaza

Mijnwinkel is de lokale online marktplaats waar je als winkelier je producten kunt verkopen. De winkels staan centraal op onze marktplaats en je kunt je winkel uitstekend presenteren aan het publiek. Klanten kopen diverse producten in de gezamenlijke online webshops en rekenen af via iDeal.

In grotere steden leveren we een complete dienstverlening en hebben we een bezorgpartner die bestellingen aan het einde van de middag bij de winkeliers ophaalt en 's avonds bij de klant thuis bezorgt. Ook hebben we een actief marketingbeleid om het platform continu onder de aandacht van het publiek te houden.

Op locaties zoals kleinere steden, dorpen, winkelcentra, winkelstraten leveren we onze marktplaats aan de groep winkeliers die gezamenlijk naar buiten willen treden. Je krijgt onze marktplaats die je zo kunt gebruiken of in een eigen website kunt integreren. Daar zit ook de uitbetaling aan winkeliers bij via een derdengeldenrekening. Verder geven wij tips en adviezen over hoe je je lokale marktplaats het beste op kunt zetten en over de presentatie van winkels en producten. Hoe je bezorging kunt aanbieden. En ook hoe je klanten kunt krijgen op je marktplaats.

Voor onze marktplaats inclusief financiële afhandeling vragen wij een commissie van ongeveer 5% van de verkopen en een beperkte jaarlijkse bijdrage per winkelier.

Meer weten? Neem contact op met mijnWinkel Plaza.

Mijnwinkel Haarlem...
Mijnwinkel Nijmegen...
BestellenBij.nl...
Pointerfietsen
In het zonnetje: Dealer systeem Pointerfietsen.nl

myShop heeft voor Pointerfietsen.nl een dealer affiliate systeem opgezet. Pointerfietsen.nl heeft een dealer netwerk over heel Nederland. Een deel van deze dealers heeft zelf ook een webshop via het myShop platform, waarvan het productaanbod centraal door Pointerfietsen.nl wordt onderhouden. Elke dealer heeft een eigen myShop back-office met daarin overzichten van verkopen via henzelf en via de centrale Pointerfietsen.nl webshopn nclusief de kickback die ze krijgen van Pointerfietsen.nl (en of deze al dan niet al is uitbetaald).

Meer informatie over het dealer kickback systeem...
Ga naar de Pointerfietsen.nl webshop...
myShop E-commerce

Naar de website
Overzicht pakketten
Vergelijk mogelijkheden
Zelf aan de slag
Overige nieuwsbrieven
Contact
myShop Solutions

Introductie
MKB / MKB+
B2B & Groothandels
Speciale projecten
Academy
Portfolio
 
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com.• Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen, kunt u zich hier afmelden. • U kunt ook uw gegevens inzien en wijzigen. • Voor een goede ontvangst voegt u no-reply@myshop.com toe aan uw adresboek.
Laposta e-mailmarketing