N.E.C. Fandag

6 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste N.E.C.-supporter,
Ben jij ook fan van N.E.C? Kom dan op zondag 21 oktober naar het Goffertstadion voor een wel heel bijzondere Fandag. Ga met je favoriete speler op de foto, maak een ritje in de spelersbus, scoor alle handtekeningen en neem een kijkje in het N.E.C.-museum. Daarnaast zorgen de Supportersvereniging en de HKN (Hazenkamp Nijmegen) voor enkele aansprekende sportieve verrassingen. De Fandag is een dag voor jong en oud en wordt georganiseerd naar aanleiding van de ontregelde Open Dag in augustus.
Jullie zijn vanaf 11.00 uur van harte welkom in het Goffertstadion, waarna de spelers jou vanaf 12.00 uur van harte welkom heten en je meenemen langs de vele activiteiten.  Altijd al willen weten wat Gábor Babos zijn mooiste herinnering is in zeven jaar N.E.C? Je kunt het hem straks zelf vragen.
Filmpje N.E.C. TV
Klik hier voor het filmpje over de N.E.C. Fandag dat vorige week te zien was in de aflevering N.E.C. TV!
Compleet programma voor jong én oud
Ook voor de volwassenen is er voldoende reden om een bezoek te brengen aan het Goffertstadion. Er is voldoende entertainment voor en in het stadion. Al onze gasten kunnen onder het genot van een drankje en een snack genieten van deze speciale N.E.C. Fandag. Kijk voor het complete programma op onze website via deze link.
Speciale N.E.C. Fanshop actie én nieuwe merchandise!
Aanstaande zondag pakt de N.E.C. Fanshop uit met een aantal nieuwe producten. Zo is er bijvoorbeeld een nieuwe mok verkrijgbaar met de N.E.C.-selectie.Een unieke sjaal met spelers daarop afgebeeld en een stadionkussen met een afbeelding van de gehele N.E.C.-selectie.
Ook is er een aantal producten afgeprijsd:
N.E.C. Bal van € 15,- voor €12.50
Zwarte N.E.C. Cap met een zilver logo van € 12,50 voor 7,50
Hopelijk zien we jullie allemaal aanstaande zondag bij deze wel heel speciale N.E.C. Fandag!
Met sportieve groet,
N.E.C. BV
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019