N.E.C. stelt play-offs veilig! Donderdag 10 mei: N.E.C. - Vitesse!

6 years ago


Text only:

Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
Beste N.E.C. - supporter

N.E.C. wint van Heracles en stelt 8e plek voor play-offs veilig!


Afgelopen zondag stelde N.E.C. met een mooie 2-1 overwinning op Heracles een plek in de play-offs veilig. Het scenario dat vooraf opgesteld werd, ging in zijn geheel op: N.E.C. won en RKC en Roda JC verloren beide hun wedstrijden. De 8e plaats betekent dan ook dat N.E.C. haar eerste play-offwedstrijden tegen Vitesse gaat afwerken! Deze week is dan ook derbyweek, te beginnen met de eerste wedstrijd aanstaande donderdag in het Goffertstadion om 19.00u.


De kaartverkoop is inmiddels gestart en iedereen kan zijn of haar eigen plaats nog tot 17.00u vandaag terugkopen. Daarna gaan alle nog beschikbare stoeltjes in de verkoop. Informatie over deze verkoop vind je op www.nec-nijmegen.nl


De informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijd aanstaande zondag in Arnhem wordt in de loop van de middag op www.nec-nijmegen.nl gecommuniceerd.  


We rekenen op uw komst! Koop daarom vandaag nog een kaartje voor de eerste play-offwedstrijd aanstaande donderdag tegen Vitesse! 
Heb je opmerkingen, suggesties of andere zaken die je graag aan ons kwijt wilt over de digitale nieuwsbrief, mail ons dan via info@nec-nijmegen.nl.
 

Nec-nijmegen.nl

Categories: Sport Sportclub Football
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019