(Sneeuw)storm in Twente...
Niet goed leesbaar?
Na de (sneeuw)storm...
Bijna twee maanden zit Nederland in lockdown. Niet alleen de horeca is dit keer de klos, ook andere ondernemingen ondervinden de beperkingen die dit met zich meebrengt. En alle consumenten ervaren gebrek aan alles, terwijl alles er gewoon is, alleen niet op het moment dat we het willen en wat we willen.
 
Hier, op Landgoed de Holtweijde, hebben we gelukkig snel geschakeld en zijn we in 24 uur overgestapt op afhalen en bezorgen van maaltijden. In eerste instantie in de landhuizen en cottages op het park, maar van lieverlee kwamen daar ook een aantal suites bij in het hoofdgebouw. Een rare gewaarwording, want het restaurant blijft oorverdovend leeg. Het gastencontact is daardoor zeer beperkt, helaas.
 
We zijn enorm trots op ons team, dat deze omschakeling zo snel en soepel heeft opgepakt en kans ziet om zo’n 100 gasten van een drie gangen diner te voorzien. En dat het goed gaat, ondanks de culinaire beperkingen die dit met zich meebrengt, blijkt uit de vele lovende woorden die onze koks en de ‘bezorgers’ ten deel vallen. En ook de bezorgde ontbijtjes vinden gretig aftrek. Dat doet dan toch weer goed. Maar het liefste gaan we natuurlijk ‘voor het echie!’ Laat maar komen die heropening!
 
Maar verder zitten we ook niet stil; de uitgestelde renovatie van 26 landhuissuites wordt momenteel uitgevoerd, steeds vier suites per keer. Een compleet nieuw interieur, een volledig nieuwe badkamer, nieuwe bedden, alles tegelijk. Ook achter de schermen zijn we bezig met upgrades; de complete afwaskeuken wordt ook vernieuwd. Van vloer tot plafond alles eruit en nieuw erin; een nieuwe machine, een eigentijdse logistiek en een betere temperatuurregeling voor de collega’s die er werken. Dit kan alleen maar door de geweldige jaren die we achter ons hebben, dankzij u. Hartstikke bedankt daarvoor!
 
Tussendoor hebben we ook nog wat sneeuw geruimd. Het was prachtig in Twente, net als op veel andere plaatsen in het land. En als de sneeuw zometeen helemaal weg is, dan verlangen we allemaal naar het voorjaar, naar wat meer bewegingsvrijheid en de mogelijkheid om weer eens lekker ‘op restaurant’ te gaan met onze geliefde(n). Of op een terras te zitten met een sjaal om, om de eerste zonnestralen mee te pikken.
 
We missen jullie enorm en kunnen niet wachten tot we weer mogen doen waar we het beste in zijn.

Wat ons betreft: tot spoedig in Lattrop!
 
Met hartelijke groet,
namens het hele team van de Holtweijde,
 
 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2021 Landgoed de Holtweijde, Alle rechten voorbehouden.
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.

Ons adres:
Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

Afmelden voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp