Koester het kind in jezelf, Win startbewijs en sneakers voor Damloop by night & vrijkaarten voor een schitterend gebrek
Zin Magazine 10

Zin Magazine 10

Istanbul & Cappadocië, Plien & Bianca & Arthur Japin
Zin
Onderuit in het pluche
Podiumparels

Lachen, je verwonderen, genieten, traantjes wegpinken. Yes! Een nieuw spetterend theaterseizoen barst los. Pak je agenda erbij, plan een heerlijke vriendinnendate of fijn avondje uit met je lief. Vanuit het pluche geniet je van de mooiste voorstellingen voor je neus, op het podium. De keuze is reuze! 

Zin
Zo houdt Christien de boel bij elkaar
Na het afscheid van haar ouders…

De begrafenis voorbij, het ouderlijk huis leeggeruimd, de erfenis verdeeld... En toen: maar mondjesmaat contact met de broers en zussen. Journalist Christien Jansen (1967) maakte het mee, werd er niet blij van en bedacht een plan.

Zin
Cadeau voor jezelf of een ander
Laatste kans!

Nancy en Felix verhuizen naar een vervallen appartement in West-Londen. Nancy vermoedt kwaad opzet wanneer buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen. Grijp dit onweerstaanbare aanbod voor dat het te laat is! Op = Op.

Zin
Win hardloopschoenen én startbewijs
Damloop by night met On

Hardlopers opgelet. Zin heeft een supersportieve samenwerking met het hardloopschoenenmerk On. Zij hebben namelijk eOn Cloudsurfer Next ontwikkeld. Wil jij trainen op deze ademende en lichtgewicht hardloopschoenen, voor bijvoorbeeld de Damloop by night (21 september)? Dat kan, want wij mogen én de sneakers én een felbegeerd startbewijs voor dit uitverkochte evenement weggeven. 

Zin
Een rollercoaster van een roman
Schrijver P.F. Thomése

Vanaf zijn bekroonde debuut was hij ineens een bekende schrijver. Best raar vond hij dat. Tegenwoordig overleeft P.F. Thomése de openbaarheid alleen door zich voor te houden dat een personage is. Black-out is zijn nieuwste rollercoaster van een roman.

Zin
Romantisch kostuumdrama
De eerste liefde van Casanova

Een schitterend gebrek - de eerste Engelstalige film van regisseur Michiel van Erp - is geïnspireerd op de bestseller van Arthur Japin. Het romantische kostuumdrama over Lucia, de grote en eerste liefde van Casanova, opent op festival Film by the Sea en draait vanaf 12 september in de bioscoop.

Zin
Speelsheid is gezond
Koester het kind in jezelf

De Ierse dichter George Bernard Shaw verwoordde het mooi: “We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen.” Of je nu 5 of 50 bent, speelsheid is gezond Sterker, volwassenen die het kind in zichzelf hebben gevonden, kunnen beter omgaan met stress en ervaren zelfs een betere kwaliteit van leven.  En het mooie: speelsheid is te leren.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden