Nieuwsbrief van 24-8-17 6:52:00
Online bekijken

Na-isolatie op basis van natuurlijke, duurzame cellulose?

Doordachte na-isolatie op basis van natuurlijke, duurzame cellulose (Isofloc)

Door het toepassen van cellulose isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand worden er “twee vliegen in één klap” geslagen. Cellulose heeft namelijk niet alleen een hoge thermische isolatiewaarde maar ook een hoge isolatiewaarde op  het gebied van geluid. Dat is voor isolatiematerialen uniek want veel gangbare isolatiematerialen kunnen slechts aanspraak maken op een van beide eigenschappen. 

Kloeckner Onlineshop: de toekomst van metaal 

Het bestelproces in de metaalhandel kan een moeilijk en tijdrovende taak zijn. Er gaan vele uren werk zitten in het krijgen van offertes, de voorwaarden onderhandelen, voorraadtekorten aanvullen en tegelijkertijd de kosten in uw achterhoofd houden. Kloeckner Metals ODS Nederland heeft een manier gevonden om het bestelproces te optimaliseren door middel van digitale hulpmiddelen: de Kloeckner Onlineshop 

Brandwerende wereldprimeur

Roma Products, de deuren divisie van Roma Nederland, lanceert een geheel nieuwe HighCare (HC) draaideuren serie die ook in brandwerende uitvoering is toe te passen (BW-HC). Daarvoor liet zij de koel- en vriesdraaideuren brandwerend testen zoals deze ook echt in de praktijk functioneren.

Volledig ‘smarthome’ met de KLF 200 interface van VELUX

Apparaat koppelt 200 VELUX INTEGRA® producten aan smarthome- of gebouwbeheersysteem. Met één druk op de knop alle ramen bedienen: het kan met de nieuwe VELUX KLF 200 interface. Met de interface zijn elektrisch bedienbare producten van VELUX nu voor het eerst aan bijna elk smarthome- of gebouwbeheersysteem te koppelen.

DEMAXX dakluik met RC-waarde van 6,3

Storax introduceert DEMAXX, het dakluik met een Rc-waarde van 6.3, dat daarmee ruimschoots voldoet aan de vereisten van het bouwbesluit. Het dakluik van de toekomst vraagt om een duurzame samenstelling. DEMAXX van Storax gaat voor het maximaal haalbare. Ter voorkoming van koudebruggen en daarmee warmteverlies, condensatie en schimmelvorming heeft het dakluik een 100% thermisch gescheiden constructie. 

Kumax laagreliëfdorpels van Holonite

Kumax® laagreliëfdorpels vormen een prefab dorpelsysteem dat monteerbaar is onder kunststof kozijnen. Het uitgebreide assortiment dorpels is gebaseerd op de grote diversiteit aan maatvoeringen en kunststof profieluitvoeringen. De serie dorpels is uitgevoerd in een compleet vernieuwd design en vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen in de vorm van een lichtgewicht mengsel.

NedZink NTZ - Roevensysteem, dakbedekking

NedZink NTZ®-schakelssysteem is een waterdicht gevelbekledings- en dakbedekkingssysteem. Het kan in principe worden toegepast in vlakken met een hellingshoek vanaf 7°. Het systeem kan op regelwerk worden aangebracht, een dakbeschot is derhalve niet noodzakelijk. De meeste aansluitingen zijn gestandaardiseerd. Het titaanzink wordt geleverd met KOMO-keur.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.