Loading...

Naar Zuid-Afrika met het NRC Handelsblad

By 3oceanstravel.com received 4 years ago

Categories: Holidays Abroad Tourist agency Country | Continent Cruises
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
  • Html
  • Text
Zo kent u Zuid-Afrika nog niet!

Zo kent u Zuid-Afrika nog niet!
Bekijk online versie

Beleef Zuid-Afrika

Zuid-Afrika bevindt zich in een interessant tijdperk. De Apartheid is een kwart eeuw geleden afgeschaft door de oervader Nelson Mandela, maar de ontwikkeling is nog volop gaande. Correspondenten Bram Vermeulen en Elles van Gelder nemen u mee op een uitermate boeiende reis door de regenboognatie. Zij tonen het multiculturele karakter tijdens tochten en wandelingen langs musea, kunstateliers en in de straten van de townships. Zij schuwen gevoelige onderwerpen niet en laten u zo kennismaken met het échte Zuid-Afrika.
Een greep uit de hoogtepunten:
Ontdek de twee gezichten van Johannesburg met Elles van Gelder Wandel met Bram Vermeulen door ‘zijn’ Kaapstad Proef de Kaap-Hollandse wijncultuur in Groot Constantia U kunt de reis verlengen met o.a. de Tuinroute of een safari in een wildpark.
NRC Handelsblad Academie reis De toekomst van Zuid-Afrika
Reisdata: 11 t/m 19 april 2015
Reissom: vanaf € 2945,- p.p.

+ Meer informatie en boeken

U ontvangt deze e-mail omdat u bent ingeschreven in het ITG adresbestand, waar Voyage & Culture deel van uitmaakt. Klik op afmelden als u geen e-mails meer wenst te ontvangen of om uw profielgegevens aan te passen. Heeft u vragen dan kunt u ons telefonisch bereiken via + 31 (0)20 623 83 68 of per e-mail op info@voyageculture.nl

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019