Nieuwsbrief van 27-9-18 6:45:00
Online bekijken

... stappen we met schone schoenen naar binnen

Schoonloopzone PRESTIGE geschikt voor intensief gebruik

Door de duurzame en slijtvaste constructie van de schoonloopzone PRESTIGE is deze zeer geschikt voor intensief gebruik. De schoonloopzone zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname. U kunt kiezen uit vijf warme kleuren, vuil verbergend, net even anders, net even mooier! De schoonloopzones PRESTIGE zijn geschikt voor professioneel gebruik en in een sparing toe te passen, maar ook als mat met een randprofiel.

Valbeveiliging voor daken van eengezinswoningen

Het PITH LS-systeem is een valbeveiligingssysteem voor op daken van eengezinswoningen. De personen worden integraal beveiligd bij het op- en afgaan van het dak. Ook kan het als reddingsysteem gebruikt worden. De persoon is van bovenaf aangelijnd waardoor valfactor 0 of in uiterste gevallen 1 van toepassing is. Er worden geen specifieke technische eisen gesteld aan het dak waardoor het uitermate geschikt is voor daken die niet constructief belast kunnen worden.

Forbo klopt bij Samsom aan om meer te doen gebouwde omgeving

Forbo Flooring gaat een dezer dagen bij klimaatonder-handelaar Diederik Samsom aankloppen om meer aandacht te vragen voor het gebruik van duurzame en hernieuwbare materialen in de gebouwde omgeving. Alhoewel het Klimaatakkoord ook volgens Forbo een grote stap in de goede richting is, meent de vloerproducent dat er nog ruimte onbenut wordt gelaten op dit gebied.

5e editie Gevel&Wand krant

Milin zorgt weer voor veel leesplezier, met de 5e editie van de veel gelezen Gevel&Wand krant. Ieder jaar drukken wij duizenden exemplaren om klanten, particulieren en overige geïnteresseerde op de hoogte te houden van het nieuws uit de markt, onze duurzame producten en onze bedrijfsvoering. Deze editie zit vol me nieuwe duurzame producten, afgeronde projecten, productontwikkelingen, noviteiten uit de markt en alles over onze campagne; “Service waarop je kunt bouwen”.

Nationale Staalbouwdag 2018 op woensdag 3 oktober

Dit jaar is de Nationale Staalbouwdag een (zelfstandig) bestanddeel van 100 Jaar Staal in de IJmond, een serie festiviteiten waarmee Tata Steel Europe dit najaar het 100-jarig bestaan van de staalproductie in IJmuiden viert. In aansluiting op ‘100 Jaar Staal in de IJmond’ organiseert Bouwen met Staal de Nationale Staalbouwdag 2018 onder het motto "Eeuw(ig) bouwen met staal". Dat impliceert aandacht voor de historie van het staal maken, maar vooral ook voor de actualiteit en toekomst van het gebruik van staal in de bouw.

Een nieuw NBD E-Magazine ziet het licht:

Gevels, Ramen, Deuren, Daken

We zijn best wel trots op het dikste NBD E-Magazine tot nu toe. Vol verhalen van onze deelnemers en de redactie, en met prachtige foto's. Als ontvanger van onze nieuwsbrief kunt u hem vanaf nu gratis bekijken!
 
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.