Ierland-specialist sinds 1963


Beste reisliefhebber,

Het najaar in Ierland is uitwaaien op een verlaten zandstrand en ’s avonds nagenieten bij een knapperend haardvuur, onthaasten, wisselende luchten, veranderende kleuren en de altijd Ierse gastvrijheid. Verblijf aan de woeste Atlantische kust van Donegal in Noord West Ierland in uw eigen authentieke cottage met open haard. Of ga op onderzoek uit langs de beroemde Ring of Kerry, verblijf in een cottage, fijn hotel of gezellig guesthouse en geniet ’s avonds in een van de vele pubs van traditionele Ierse muziek.

Zelf ben ik net terug van een korte trip in het zuidwesten van Ierland. Heerlijk geluncht in het kleurrijke en fotogenieke plaatsje Kinsale. Vervolgens via de Wild Atlantic Way met prachtige uitzichten over de zee en kust naar Baltimore gereden. Onderweg zijn we af en toe gestopt voor een mooie wandeling of een kopje koffie bij een van de leuke pubs. Zeehonden, dolfijnen en Mink walvissen hebben we met de Sea Safari bij Balitmore gespot. In Killarney hebben we onder andere een mooie wandeling door het park naar Ross Castle gemaakt en 's avonds heerlijk gegeten in een van de uitstekende restaurants. 
 
Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van de traditionele Ierse muziek en folk; het muziekfestival TradFest van 22 t/m 26 januari 2020 in Dublin is weer te boeken! 

Kijk snel hieronder voor meer informatie omtrent onze najaarsreizen, aanbiedingen en het Tradfest. 

Reislustige groet,

Stephanie Groenwold
Product Manager Ierland

5 Daagse reis Kust & Kerry, zuidwest Ierland

Geniet van de prachtige kust, natuur, cultuur en gastvrijheid in een van de mooiste streken van Ierland!

Uiteraard is het ook mogelijk om uw gewenste reis op maat te maken.
 
Aanbiedingen

Een bezoek aan Dublin, een week onthaasten in een cottage, een korte trip of gewoon een weekendje weg,

Kijk bij onze aanbiedingen voor een passende reis. 
 
 

Onthaasten in Donegal 

Lekker uitwaaien op een verlaten zandstrand en ’s avonds nagenieten bij een knapperend haardvuur in uw eigen authentieke cottage? Maak kennis met het woeste landschap en ruige kust van Donegal in Noord West Ierland. De adembenemende Atlantische kustlandschappen zijn ideaal om te `onthaasten` en het drukke leven in Nederland even te ontvluchten. 


 
Meer informatie

Iers muziekfestival Tradfest 

Als je van traditionele Ierse muziek en folk houdt is dit je kans! Van 22 t/m 26 januari 2020 wordt in Dublin voor de vijftiende keer het Temple Bar TradFest muziekfestival georganiseerd. Er treden vele bekende Ierse muzikanten op en de concerten vinden plaats op verschillende bijzondere locaties, zoals in Dublin Castle en in fraaie kerken.


 
Meer informatie
Beleef Beautiful Affair tijdens TradFest 2020
Openingstijden
050 - 31 360 00
Ma - vr: 9:00u - 17:00u
Za & Zo: gesloten
Uitschrijven nieuwsbrief


Over BBI Travel
Wie zijn wij
Contact
Vacatures
Canada
Finland