Najaarsproeverijen van Marius Jouw Wijnvriend

2 years ago


Text only:

Bezoek onze najaarsproeverijen in Den Haag & Wassenaar

Beste Wijnvriend(in),


November en december staan in het teken van onze najaarsproeverijen in Den Haag en Wassenaar. In deze nieuwsbrief vind je een overzicht van onze komende proeverijen. Wij nodigen je van harte uit om één of meerdere van onze proeverijen te bezoeken.


De Grote Hamersma Najaarsproeverij


Op zondag 13 november proef je alle Les Genereux wijnen die Harold Hamersma eervol vermeld heeft in De Grote Hamersma 2017. In de ambiance van de Oude Rokerij vind je op de proeftafels mousserend, wit tot 10 euro, wit vanaf 10 euro, rosé, rood tot 10 euro en rood vanaf 10 euro. Naast de 75 eervolle vermeldingen zetten wij in samenwerking met drie producten nog 11 extra wijnen open. De producenten van Huber Traisental (Oostenrijk), Reichsrat von Buhl (Duitsland) en Tenuta delle Terre Nere (Sicilië) laten je graag hun eigen wijnen proeven. Bekijk hier de volledige proeflijst.


De entreeprijs à 10 euro krijg je retour bij een bestelling vanaf 12 flessen. Kinderopvang is aanwezig op de locatie van de wijnproeverij.


Klik hier om je aan te melden voor De Grote Hamersma Najaarsproeverij.


Winactie: Schuilt in jou de nieuwe Harold Hamersma?


Schrijf op zondag 13 november een online beoordeling van de door jou geproefde wijn en maak kans op één van de vijf wijnproeverijen voor 16 personen. Wij belonen de vijf meest originele wijnschrijvers met een wijnproeverij ter waarde van 300 euro in onze winkel in Den Haag. Bourgogne versus Bordeaux Proeverij


Op zaterdagmiddag 26 november wordt er in het sfeervolle Huis ten Haghe een selectie topwijnen opengezet uit de prestigieuze appellations Bourgogne en Bordeaux. Voor 31 euro per persoon proef je 31 wijnen, waaronder Grands Crus uit Chablis, Charmes-Chambertin, Pauillac, Margaux. Bekijk hier de volledige proeflijst. Na de proeverij is er de mogelijkheid deel te nemen aan 'Diner Paulée'. 


Klik hier om je aan te melden voor de Bourgogne versus Bordeaux Proeverij.


Diner Paulée


Zaterdagavond 26 november kan je in traditie van de Bourgondische oogstdiners dineren bij Huis ten Haghe. Een gastronomische ervaring waarbij iedere gast een fles uit eigen kelder meeneemt om te delen met de andere tafelgenoten. De prijs van 60 euro per couvert is inclusief borrel bij inloop vanaf 18:00, koffie/thee en zoet ter afsluiting van de avond. 


Klik hier om het menu te bekijken en je aan te melden voor Diner Paulée.Kerstproeverij Wassenaar


Op zondagmiddag 11 december vormen het designmeubilair van Just Haasnoot en de culinaire creaties van Zebedeus@Just Café het decor van onze najaarsproeverij. Met meer dan 50 wijnen op de proeftafel en diverse aanwezige producenten, is dit de ideale gelegenheid om wijnen te proeven voor je kerstdiner. Uiteraard is het mogelijk om direct na de proeverij te bestellen. De wijnen zullen dan ruim voor de kerstdagen bij je worden afgeleverd. Dat scheelt toch weer een stressmomentje in alle kersthectiek!


De entreeprijs à 10 euro krijg je retour bij een bestelling vanaf 12 flessen. Kinderopvang is aanwezig op de locatie van de wijnproeverij.


Klik hier om je aan te melden voor de Kersproeverij Wassenaar.Alcohol onder de 18. Natuurlijk niet. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Alle in dit bericht vermelde wijnen worden rechtstreeks van de wijnboer door ons geïmporteerd. U bent met dit e-mailadres in ons bestand opgenomen: newsletter@newslettercollector.com. Als u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.


Jouwwijnvriend.nl

Categories: Cooking | Eating | Beverage
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes:

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018