‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50,-
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

NAMM 2020

Hi John,

Vier dagen lang omringd worden door de nieuwste muziekinstrumenten, DJ-gear, studioproducten en PA-noviteiten, de NAMM is een ware snoepwinkel voor muzikanten. Deze jaarlijkse beurs in Anaheim, Californië heeft zoals altijd weer een heleboel moois opgeleverd, waar we je in deze nieuwsbrief de hoogtepunten van laten zien!

 Alle nieuwtjes
Gitaar
 

NAMM 2020

Gitaar

Het assortiment Epiphone is uitgebreid met een dikke 60 modellen en ook Fender heeft zeker niet stilgezeten. Zo is er Acoustasonic Stratocaster en de terugkeer van de Lead-serie. Daarnaast zal de Ibanez Steve Vai PIA niet misstaan in een kunstmuseum. Aan nieuwe versterkers en effecten geen gebrek, dankzij Boss, Orange en MXR!

 Bekijk meer
Drums & Percussie
 

NAMM 2020

Drums & Percussie

Met afstand de koning van de verbaasde blikken tijdens deze NAMM: de VOX Telstar 2020, en we hoeven niet uit te leggen waarom. Toch is 'ie niet nieuw, in de sixties bestond dit model al. De Vic Firth RM2 RE.MIX African Grass zijn brushes waarmee je subtiel kunt spelen met toch genoeg attack. De Roland VAD506 V-Drums kit lijkt akoestisch, maar is toch elektronisch.

 Bekijk meer
Toetsen
 

NAMM 2020

Toetsen

Korg liet van zich horen deze NAMM, onder meer met de Korg XE20SP. Dit is een makkelijk te bedienen digitale piano met heel wat keyboardklanken en styles. De Roland RD-88 is een makkelijk te bedienen stage-piano met een Zen Core-engine en ondersteuning voor Apple MainStage. Clavia Nord Wave 2 - moeten we nog meer vertellen? Hun beste klavier ooit!

 Bekijk meer
Synthesizers
 

NAMM 2020

Synthesizers

De Korg Wavestate is een eigentijdse Wavestation, met alle knopjes die de oude Wavestation zo nodig had. De Moog Subsequent 25 is een analoge synthesizer die veel meer mogelijkheden heeft dan 't op eerste gezicht lijkt. De Sequential PRO 3 is een mono-synth met zo veel sound-design onder de kap dat 't bijna bizar is. Gi-gan-tisch veel mogelijkheden!

 Bekijk meer
DJ & PA
 

NAMM 2020

DJ & PA

De SC6000 PRIME is het nieuwe paradepaardje van Denon DJ, stand-alone bruikbaar en voorzien van een enorm display. De Pioneer DJM-V10 6-kanaals DJ-mixer geeft DJ's ongekende mogelijkheden om met hun sound en mixes te werken. Zeer uitgebreid en professioneel! Voor de kleinere beurs is er de Numark DJ2GO2 Touch, waarmee je Serato aanstuurt.

 Bekijk meer
Microfoon & Studio
 

NAMM 2020

Microfoon & Studio

En ineens was daar Nektar die met de AURA Beat Composer ook de wereld van de pad-controllers betreedt; die zagen we niet aankomen! Antelope Audio kwam ook weer met een dreun van een product: de Zen Tour Synergy Core, ab-so-luut een high-end audio-interface. Van Presonus laten we de ioStation 24c niet onderbelicht: een USB-C DAW-controller met motorfader.

 Bekijk meer
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS

Bax Music Goes
Bax Music Amsterdam
Bax Music Rotterdam
7 dagen per week geopend

 plan je route naar bax music
BEZOEK ÉÉN VAN ONZE WINKELS
Bax Music

Veilig en gemakkelijk betalen

iDeal Mastercard Maestro Visa PayPal AfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl