‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Webversie | Afmelden

Gratis verzending vanaf €50,-
 
Bax Music
 

WE SUPPORT YOUR STAGE

Hi John,

De bekende NAMM muziekbeurs vond dit jaar noodgedwongen helemaal digitaal plaats. Maar dat mocht de pret niet drukken. Ook dit keer kon je weer kennismaken met een overweldigende hoeveelheid nieuwe muziekinstrumenten, studio-apparatuur, dj gear en meer. Zit er wat voor jou bij? Bekijk gauw onze NAMM 2021-pagina en laat je verrassen. Bijna alle producten kun je nu al bestellen of pre-orderen!

button Alle nieuwtjes
Gitaar
 

NAMM 2021

Gitaar

De NAMM is elk jaar weer een feest voor gitaristen en bassisten. Opvallend zijn de nieuwe V3-versies van de populaire ID:Core versterkers van Blackstar, de Noventa-gitaren van Fender en de VOX MINI GO versterkers. Maar ga ook zeker eens het uitgebreide nieuwe aanbod verkennen van Squier, LTD, ESP, Jackson, Gretsch, Ibanez, EVH en Epiphone!

 Bekijk meer
Drums & Percussie
 

NAMM 2021

Drums & Percussie

Meinl, Pearl, Tama, Mapex - stuk voor stuk enorm populaire merken op het gebied van drums en percussie - hebben zich ook weer van hun beste kant laten zien. De gloednieuwe Saturn Evolution-lijn van Mapex: meer waar voor je geld dan ooit! O, en kijk ook eens naar de verbeterde versie van de Octapad, Roland's befaamde digitale percussie-pad.

 Bekijk meer
Toetsen
 

NAMM 2021

Toetsen

Dit jaar heeft het Yamaha YC61 Stage Keyboard er twee grote broers bij gekregen en presenteerde Hammond zijn fonkelnieuwe SK Pro orgels annex stage keyboards. Roland pakte onder andere uit met de zeer complete FP-X digitale piano's voor thuis. En wie maar niet kan kiezen tussen een keyboard en een piano, moet zeker de Yamaha DGX-670 eens bekijken!

 Bekijk meer
Synthesizers
 

NAMM 2021

Synthesizers

Dankzij de populariteit van synthesizers, wordt er door diverse merken flink in geïnvesteerd. Het nieuwe synth-aanbod is dan ook weer om te smullen. IK Multimedia verraste met zijn eigenzinnige Uno Synth Pro, terwijl Korg de haast belachelijk uitgebreide Modwave op de markt bracht. Ook interessant zijn de miniKORG 700FS en de Kurzweil K2700 workstation.

 Bekijk meer
DJ & PA
 

NAMM 2021

DJ & PA

RANE, het DJ-merk dat de afgelopen jaren al met uiteenlopende innovatieve producten op de markt kwam, bracht zijn eerste volwaardige DJ-controller uit, genaamd ONE. Pioneer kwam met zijn vervolg op de DJM-S9 battle mixer - de DJM-S7 - en Mackie introduceerde zijn krachtige SRT-serie speakers, en een reeks uitgebreide mixers onder de naam Onyx.

 Bekijk meer
Microfoon & Studio
 

NAMM 2021

Microfoon & Studio

Wie graag muziek produceert met een groovebox, kan niet om de nieuwe en heel uitgebreide Verselab van Roland heen. En zoek je een betaalbare audio interface die in de buurt komt van professionele studio-apparatuur, dan zijn de MKII-versies van de Audient iD4 en ID14 het onderzoeken waard.

 Bekijk meer
Spaar voor gratis producten!

Ontdek ons ruime assortiment

 
 
 

HOE BEOORDEEL JE ONZE NIEUWSBRIEF?

rock on booh!

Veilig en gemakkelijk betalen

iDealMastercardMaestroVisaPayPalAfterPay
 

Volg ons op

Gegevens wijzigen | Afmelden

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Voor de meeste actuele prijzen kijk je op Bax-shop.nl