Her er kattene altså inde og ligger og hygger rundt omkring i kurve, skåle og på skrivebordet og det er nok også det bedste sted at være, når man er kat og det regner udenfor.

Men den lille historie med, at "når katten er ude, så spiller musene på bordet..." kan vi altså godt bruge alligevel. For katten = chefen er nemlig ude og rejse og jeg, Trine, sidder helt alene herhjemme på kontoret og kan gøre lige, hvad jeg har lyst til... næsten i hvert fald, for naturligvis ligger der en lang og udførlig to-do-liste, som jeg da gerne lige må kigge lidt på, hvis der er tid. Og en af de ting jeg så lige får lyst til, er at skrive lidt til jer derude, som følger med i, hvad der sker på ArtAcademy.dk og Kunstskolen Sønderbygaard.

Og der er bestemt ikke stille selv om chefen er ude af syne - for "the show must go on" og det gør det bare uanset hvad. Vores formiddags male kurser hhv. onsdag og torsdag formiddage startede ligeså stille op i sidste uge, men vi vil så gerne, at der kommer lidt flere skønne malere med på holdet, så gå da lige ind og tjek kurserne på ArtAcademy.dk og meld dig endelig til og husk lige at fortælle din nabo, gode veninde, kusine eller svigerinde, fætter eller svoger om disse helt fantastiske og særlige male kursus hold.

Og når du alligevel er inde og kigge dig omkring i vores kursus kalender, så kunne det jo ske, at du faldt over andre spændende kurser, som du kunne tænke dig at deltage i. Her vil jeg særligt slå et stort slag for efterårets 8 ugers online kursus "Kvinder i kunsten - på og bag lærredet", det bliver simpelthen et helt fantastisk kursus. Jeg har luret lidt i kursus planen og jeg siger bare - det bliver udfordrende, spændende, vildt lærerigt, farvestrålende og en hel masse mere. Jeg glæder mig vildt til at stå bag kameraet, når vi sender live.

IMG_E0197

Og det er her ferien holdes og inspirationen kommer fra.....for kender jeg Christina ret, så har hun både kamera, skitsebog, blyanter, lærreder og maling med sig til Island, hvor hun opholder sig lige nu, på det der for nogen kaldes ferie. Jeg kan vist godt afsløre, nu når hun ikke er her, at den kommende månedsopgave, bliver med inspiration fra ferien.

De allerbedste sensommerhilsner 

fra ArtAcademy.dk

...og kontor"musen" Trine