Bouwt u liever uw eigen miljoenenvilla of profiteert u liefst van het kersverse werk van een ander? De keuze is reuze. Fijn weekend!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Zo! Gloedjenieuwe gigavilla komt nu al op de markt voor €6,5 miljoen

Dit stulpje is pas vorige maand opgeleverd, toch zet de eigenaar het al rapido in de etalage.

 
 
Quote
 

Wie is Ralph Hamers-pitbull Pieter Lakeman?

Morgen dient het kort geding dat Pieter Lakeman aanspande tegen De Staat omtrent de vervolging van de gevallen ING-baas Ralph Hamers. Voor Lakeman is het inmiddels de zoveelste keer dat hij zich ergens in vastbijt en de macht bevraagt. 

 
 
Quote
 

Starwarsfan vloert Rabobank in gevecht om bitcoins

Het advies aan de Hoge Raad om het cassatieverzoek van de boerenleenbank af te wijzen opent de weg naar een miljoenenclaim van softwarebedrijf Decos.

 
 
Quote
 

Zaken lopen gesmeerd bij Muze: 'Het enige echte verschil tussen mannen- en vrouwencosmetica?'

De onderneemsters van Muze doen het anders dan anderen, ook met hun producten. 'Liefst 60 tot 70 procent van alle cosmetica is water. Maar water doet níéts voor je huid, is gewoon een opvulmiddel.’ Of ze wel geld als water verdienen?

 
 
Quote
 

Buitenkans? Quote 500-lid zet lege lap grond te koop voor €1,88 miljoen

Volgens de makelaar heeft u voor €3,23 miljoen een geheel nieuwe woning. Quote 500-lid en IT-miljonair Ernst Nijkerk lijkt zelf geen zin meer te hebben in de bouw van een villa op dit perceel in Kudelstaart.

 
 
Quote
 

‘Narcistische gemeente Amsterdam’ kondigt kort geding aan tegen Q500-lid Wim Beelen

De sfeer tussen Amsterdam en Quote 500-lid Wim Beelen, eigenaar van het ADM-terrein blijkt nog steviger te kunnen verharden. De stad wil via de rechtbank op de bres springen voor haar ambtenaren, terwijl Beelen een psycholoog laat oordelen dat de gemeente narcistisch is.