Altijd op de hoogte van NHG-scholingsnieuws
Online versie
 
 
 
NHG-Scholingsnieuwsbrief december 2017
 
 
NHG-nascholing Weefseldonatie 1e lijn
 
 
 
Het bespreken van donatie hoort bij goede zorg rond het levenseinde. Bij overlijden thuis is weefseldonatie mogelijk. Deze groepsnascholing helpt huisartsen om weefseldonatie als een vanzelfsprekend onderdeel van de patiëntenzorg te zien. Ook is er een e-learning over dit onderwerp beschikbaar. Deze is opgenomen in het PIN-abonnement maar is ook los verkrijgbaar.
Meld u aan voor de nascholing
 
Nieuwe e-learnings
Er zijn twee nieuwe digitale Programma's voor Individuele Nascholing (PIN's) verschenen: Artritis en Rood Oog en Oogtrauma. De inhoud is gebaseerd op de herziene NHG-Standaarden. Heeft u al een PIN-abonnement, dan staan de PIN's voor u klaar in de leeromgeving. Ook is de PIN los verkrijgbaar.
Naar de PIN's
Nieuwe leergang
Nieuwe leergang ‘Professionele effectiviteit in persoonsgerichte zorg’.
Uit onderzoek blijkt dat meer dan zestig procent van de patiënten, die o.a. de huisartsenpraktijk bezoeken, wel degelijk wil beslissen over zijn eigen behandeling en daartoe ook in staat is. 'Samen beslissen' hoe doe je dat? 
Start 16 januari
 
Nieuwe Kaderopleidingen van start
Kaderopleiding Astma COPD: start maart 2018
Radboud UMC
Kaderopleiding Hart-en vaatziekten: start maart 2018
Universiteit Maastricht
Kaderopleiding Supervisie en coaching: start september 2018
Julius Centrum Utrecht
Vertrek Bas Spelberg
Bas Spelberg gaat per 1 januari a.s. het NHG verlaten. Wij zijn Bas enorm erkentelijk voor zijn werk ten behoeve van de EKC, en voor zijn samenwerking met kaderhuisartsen en andere collega's die voor het NHG nascholing uitvoeren in de regio.
Lees meer
 
 
VOLG HET NHG:
Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht
Afmelden of voorkeuren wijzigen | Disclaimer | www.nhg.org