Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 05 april 2017

Nationaal Comité 4 en 5 mei: schrijf een brief over de vrijheid

Nationaal Comité 4 en 5 mei: schrijf een brief over de vrijheid
05-april-2017 | Het Nationaal Comité 4 en 5 mei nodigt alle inwoners van Noord-Holland uit een brief te schrijven aan een kind en deze met hen te delen.
Lees verder >

Varende Boswachter van start!

04-april-2017 | Maandag 3 april ging de varende boswachter van start. Verantwoordelijk wethouder Jop Kluis voer op deze eerste werkdag een stukje mee met de twee boswachters, die elkaar gaan afwisselen op de Westeinderplassen en de andere waterrijke (natuur) gebieden in Aalsmeer.
Lees verder >

Gemeente Aalsmeer roept op om blindensporen vrij te houden

04-april-2017 | Het is belangrijk dat blindensporen en geleidetegels niet worden geblokkeerd. Met deze markeringen worden looproutes aangegeven voor blinden en slechtzienden. De gemeente heeft hier klachten over gekregen van visueel gehandicapten.
Lees verder >

Oorkonde van Maatschappij tot Redding van Drenkelingen voor Ardi Verbrugge

03-april-2017 | Op 3 april werd Ardi Verbrugge, buschauffeur bij Connexxion, onderscheiden met een oorkonde van de Vereniging tot Redding van Drenkelingen (MRD). Verbrugge ontving de onderscheiding uit handen van burgemeester Nobel als blijk van waardering van de MRD voor zijn reddingsactie afgelopen december.
Lees verder >

Informatie over de Wegsleepverordening

03-april-2017 | De gemeente heeft een wegsleepverordening. Onderstaande vragen en antwoorden informeren u hierover. Het wegsleepbeleid van de gemeente wordt uitgevoerd door de Dienst Stadstoezicht van de gemeente Amsterdam.
Lees verder >

Gemeente Aalsmeer werkt aan Uitvoeringsprogramma Verkeer 2017-2019

30-maart-2017 | Gelet op de uitvoering van diverse grote infrastructurele projecten wenst het college vooruitlopend hierop onderzoek te doen naar korte termijn maatregelen ten behoeve van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid van en in Aalsmeer. De Burgemeester Kasteleinweg wordt gereconstrueerd en er zijn diverse bouwplannen in voorbereiding die extra verkeer aantrekken. Het college wil werk maken van de verkeersveiligheid op een aantal locaties in Aalsmeer en Kudelstaart. Dit mede naar aanleiding van signalen van inwoners en bedrijven hierover.
Lees verder >

Koningsdag verkeer

03-april-2017 | Op Koningsdag maakt de gemeente Aalsmeer gebruik van een sleep- en takeldienst. Om onder andere de hulpdiensten op deze drukke dag volledige doorgang te garanderen, kan het voorkomen dat voertuigen moeten worden weggesleept.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer