Nationale Voorleesdagen, Week van de Leesclub en bom in het Eemhuis
 
Bekijk de online versie
 
 
de Bibliotheek Eemland  

 
 
Mijn menu   |   Catalogus   |   Agenda   |   Openingstijden
 
 
 
Vrolijk Moppereend op tijdens de Nationale Voorleesdagen
 
Vier van 22 januari t/m 1 februari De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek Eemland. Dit jaar is het thema Moppereend, naar het boek van Joyce Dunbar en Petr Horáček. Tijdens de Voorleesdagen zijn er Meespeelvoorstellingen, Voorleesfeestjes en twee Voorleesontbijten in de verschillende vestigingen. Daarnaast is er nog een groots Voorleesfestival.

Voorleesfestival

Kom jij Moppereend en zijn vriendjes opvrolijken tijdens het Voorleesfestival in de Bibliotheek Eemland? Leer samen met Moppereend en zijn vriendjes jouw emoties te ervaren met behulp van verschillende creatieve workshops en meespeelvoorstellingen. Het festival is op zondag 26 januari in het Eemhuis. De tickets kosten 5 euro.
 
  Alle activiteiten    
 
 
 
Digitale cursussen voor beginners
 
 
Digitale cursussen voor beginners
Ga digitaal in 2020. Dinsdag 14 januari gaat zowel de cursus iPad en iPhone voor beginners als de cursus Android tablet/smartphone voor beginners van start in het Eemhuis. Aanmelden via de website of aan de balie.
 
 
 
 
Week van de Leesclub
 
Week van de Leesclub
 
van 25 t/m 31 januari
 
Ontdek hoe leuk en waardevol het is om te lezen, sámen te lezen en met elkaar in gesprek te gaan over boeken. We organiseren deze week extra oprichtingsbijeenkomsten voor leeskringen, een lezing over 'de kunst van lezen' en een Pop-up leesclub met Rob van Essen over 'De goede zoon'.
 
  Alle activiteiten    
 
€5 korting op voorstelling ‘Vietnam’
 
€5 korting op voorstelling ‘Vietnam’
 
Theatermaker Minh Vu beschrijft zijn ijzingwekkende en hoopgevende geschiedenis als bootvluchteling in deze theatrale en muzikale bewerking van zijn boek ‘Vietnam Uitgevlucht’. Met uw biebpas krijgt u maar liefst €5 korting o.v.v. BIEB5. Woensdag 5 februari in Flint
 
  Reserveren    
 
 
 
Kent u de BibliotheekCast al?
 
Kent u de BibliotheekCast al?
 
Wist u dat er een podcast is over bibliotheken, namelijk de BibliotheekCast? Hoor meer over leesplezier, laaggeletterdheid, nepnieuws en veilig online gaan.
 
  Luister de BibliotheekCast    
 
Ontmantel de BOM in het Eemhuis
 
Ontmantel de BOM in het Eemhuis
 
Er is een BOM gevonden in het Eemhuis! We hebben de hulp van alle kinderen nodig om hem te ontmantelen. Kom 17 januari of 18 januari naar het Eemhuis en leer programmeren met de Micro:Bit, zodat je mee kan helpen om de bom onschadelijk te maken.
 
 
 
jan
15
 

Tegenlicht Meet Up: Matchmakers in migratie
de Bibliotheek het Eemhuis

Bij een Tegenlicht Meet Up mogen drie voor- of tegenstanders in tien minuten hun visie op het onderwerp van een Tegenlicht aflevering schetsen.

jan
26
 

Verhalenpodium Waar Gebeurd - in de buurt
Het KAdECafé

'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse 'The Moth'. 

jan
30
 
Blikopeners - Aat van der Harst
de Bibliotheek Leusden
Bij deze Blikopeners is het de beurt aan wandelcoach en verhalenverteller Aat van der Harst.
  Alle activiteiten van de Bibliotheek    
 
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
 
 
  Fb   Tw   Insta  
 
 
de Bibliotheek Eemland
Eemplein 71 | 3812 EA Amersfoort | +31 (0)334631914 | info@bibliotheekeemland.nl
 
 
Profiel wijzigen  |  Afmelden
 
open