Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp Evenement
Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp Evenement

Zaterdag 19 maart is er tussen 12.00 – 16.00 uur van alles te beleven in onze winkelcentra.

Burgemeester, wethouders en raadsleden gaan graag met u in gesprek over het wonen, werken én genieten in onze gemeente. Pijnacker-Nootdorp is tenslotte een gezellige, landelijke gemeente gelegen in een weids groengebied midden in de randstad. Genieten van de rust met de stad dichtbij. Pijnacker-Nootdorp is een gemeente om trots op te zijn, en dat willen we graag met u delen.

Om 12.15 uur opent burgemeester Francisca Ravestein het ‘Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp’ evenement op het Raadhuisplein, dat we gezellig voor u inrichten met een echte glazen kas, leuke muziek en een proeverij met heerlijke natuurlijke hapjes.

De muziekschool uit Pijnacker verzorgt een optreden, u kunt een balletje slaan bij de tennisvereniging en u kunt ook nog op de foto! Niet zomaar een foto, maar een té gekke, natuurlijk. Er is een promotieteam aanwezig, en speciaal voor de kinderen een springkussen en een treintje.



Volg Winkelcentrum Ackershof Pijnacker
Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laaste nieuws van Ackershof Pijnacker? Bezoek dan www.winkelcentrumackershof.nl of volg ons op Twitter en/of Facebook. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven. Wilt u deze niet meer ontvangen? Klik dan hier.
Copyright 2016 Winkelcentrum Ackershof