Nyt om Navision Stat
Brugertilfredshedsundersøgelse
23. marts 2020
Feedback på feedback: Brugertilfredshedsundersøgelse for Navision Stat
I efteråret 2019 deltog mere end 36.000 brugere af Økonomistyrelsens økonomisystemer - herunder Navision Stat - i årets brugertilfredshedsundersøgelse. Flere deltagere i undersøgelsen valgte at benytte sig af muligheden for at give forbedringsforslag. Vi har nu været de mere end ca. 6.000 svar igennem og har forsøgt at besvare de mest stillede spørgsmål.

Vi sætter altid stor pris på jeres feedback. Både i forbindelse med udvalgte større brugertilfredshedsundersøgelser og generelt, når vi i dagligdagen er i kontakt med jer i anledning af support eller andre systemrelaterede henvendelser.

Igen i år scorer Navision Stat højt i målingen. Det er vi meget stolte af. Navision Stat benyttes i mere end 400 statslige og selvejende institutioner og udgør rygraden på økonomiområdet. Det er derfor helt essentielt for os, at vores brugere har tillid til systemet, og at det understøtter deres forretningsmæssige behov.

Der er dog altid plads til forbedringer. Fx efterlyser nogle brugere muligheden for at tilpasse startsiden og hovedvinduet i løsningen for at give bedre overblik over arbejdsopgaver. Det kan man faktisk allerede nu i løsningen.

Læs mere om, hvordan du foretager personlige tilpasninger, samt andre svar på de mest stillede spørgsmål til Navision Stat på Økonomistyrelsens hjemmeside.
Afmeld nyhedsbrevet her
Økonomistyrelsen
Landgreven 4
DK-1017 København K
T: 33 92 80 00
E:
oes@oes.dk