Wordt de onderstaande e-mail niet correct weergegeven? Klik hier voor de online versie.
haje logo Banner_hajeshops.nl

Nog een paar dagen en de zomervakantie is echt voorbij, wij kijken terug op een heerlijke  zomer met veel zonnige dagen, volle terrassen en heel veel ijsjes.

Nu is het tijd om ons weer klaar te maken voor de nieuwe seizoenen, achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het herfstmenu en de kerstvoorbereidingen.

Maar eerst is het dit weekend tijd voor het Klassieke muziekfestival Uitgast in Natuurpark Lelystad!

  Hoera! Na de nieuwe website is nu ook de nieuwe webshop live! 


Trouwen bij Hajé

Op zondag 23 september openen Hajé restaurant Natuurpark en Hajé restaurant Nieuwegein van 11.00 tot 16.00 uur de deuren voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Top Trouwlocatie Route. Tijdens deze dag vertellen onze medewerkers u graag meer over alle mogelijkheden en ligt er voor elk bruidspaar een mooie goodybag klaar.

Aanmelden:

Hajé restaurant Natuurpark

Hajé restaurant Nieuwegein

Nazomer in Friesland

Ontdek Friesland op haar mooist met het Hajé Frysk Fietsarrangement!

Onze hotels liggen in het hart van Friesland en zijn de ideale startpunten voor talrijke fietsroutes. bijvoorbeeld een fietstocht rond de Friese meren, door de bossen van Oranjewoud, naar één van de vele musea of fiets naar een historisch stadje van de Friese Elfstentocht.

Frysk fietsarrangement

Wilt u zeker weten dat u deze nieuwsbrief altijd goed ontvangt? Voeg dan info@haje.nu toe aan uw adresboek of de lijst met veilige afzenders. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent ingeschreven bij hajerestaurants.com. Als u de nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u zich altijd afmelden.
© Hajé Hotels & Restaurants. Alle rechten voorbehouden.