Nieuwsbrief van Tuesday 3 July 2018
Online bekijken

Kiest u voor “Stairway to heaven” of liever “Love in an elevator”?
Hoe dan ook, "The only way is up"

Klimmiddelen waar je U tegen zegt

De trap is een onontbeerlijk onderdeel voor een veilige en praktische toetreding tot ondergrondse ruimtes en het dak. Dat begrijpen ze bij Gorter als geen ander. Het bedrijf uit Schagen levert haar vloer- en dakluiken derhalve met gecertificeerde (opsteek)ladders, schaartrappen en vaste trappen. Elk klimmiddel van Gorter is volgens EN-normen positief getoetst op veiligheid, constructiesterkte en goede werking en is hiermee TÜV NORD-gecertificeerd.

Samen bereiken we meer

Mobiliteitsspecialist Orona richt zich op het ontwerpen, produceren, installeren, onderhouden en moderniseren van onder andere liften, roltrappen en rolpaden voor zorginstellingen, woongebouwen, commerciële gebouwen en stedelijke omgevingen. ‘Samen bereiken we meer’ is vanaf dag één het fundament van de organisatie, dat in 1964 is opgericht in het Spaanse Baskenland.

Offshore platform met een lift

Het verticaal transporteren van personen kan op velerlei manieren maar soms mag het ietsje meer zijn. Het plaatsen van liften op schepen is niet nieuw voor Astralift en een kunstige kooi is al bijna een specialisme op zich, maar een attractie in de vorm van een offshore platform met een lift die je naar een mysterieuze onderwaterwereld brengt, mag je gerust uniek noemen.

Maak uw project stijlvol toegankelijk

Het toevoegen van een lift aan een project kan soms een moeilijk punt zijn in de ontwerpfase. Er is een prachtig gebouw ontworpen, maar hoe past een lift in deze architectuur? En voor wie moet het gebouw dan toegankelijk worden? Aesy Liften helpt hier graag bij.

Speciale trappen van Steenhuis Beton

In de loop der jaren heeft Steenhuis Beton allerlei trappen gemaakt die niet in de categorieën van de andere productbladen passen. Een aantal van deze modellen komen vaker voor. De belangrijkste zijn: trappen met aangestorte bordessen, wenteltrappen, kwarttrappen en hellingbaantrappen. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden. Andere modellen zijn afhankelijk van wat u als klant wenst.

DICTATOR Homelift DHM 500, hydraulische personenlift

DICTATOR homelift DHM 500 is een hydraulische personenlift conform machinerichtlijn 98/37/EG. De ideale personenlift voor o.a. mindervalide personen om niveau verschillen moeiteloos te overbruggen. Probleemloos te plaatsen in of tegen zowel nieuwe als bestaande woningen, bedrijven en openbare ruimtes, te plaatsen in een bouwkundige schacht of in een mee te leveren zelfdragende DICTATOR schachtsysteem.

Personenlift voor nieuwbouw woongebouwen Schindler 3300

De Schindler 3300 is een personenlift aanbevolen in woongebouwen tot maximaal 20 stopplaatsen en 75 m. Het is een flexibele standaardoplossing die vorm en functie verenigt. Een grotere liftkooi met meer persoonlijke ruimte voor een beperkte schacht, met beperkte uitloop en kleinere schachtkop. Bovendien is deze verkrijgbaar zonder een dakopbouw - met TSD* - en heb je niet alleen een intelligente oplossing voor platte daken, maar ook voor hellende daken waarbij de Schindler 3300 binnen de grenzen blijft die door het dak worden bepaald.

Fontanot trappen van budget tot design

Trappen die niet achter een deur hoeven te worden weggemoffeld: Fontanot Italiaanse designtrappen zijn een sieraad voor uw huis of bedrijf, een beeldbepalend interieurstuk. Functioneel, maar met een Zuid-Europees gevoel voor stijl. Fontanot binnentrappen en buitentrappen zijn in vele varianten leverbaar, in vaste modellen zoals spiltrappen, ruimtebesparende en middenboomtrappen of volgens eigen ontwerp, in allerhande materialen. Zo levert Fontanot (roestvast) stalen trappen, glazen trappen, houten trappen en zelfs kunststof trappen.

Lakeman LML-HYD-XXS-serie, hydraulische lift

Hydraulische rugzakliften uit de Lakeman LML-HYD-XXS-serie met hefvermogens van 180 t/m 400 kg. Speciaal voor bouwkundige situaties met geringe schachtafmetingen. Alle Lakeman liften voldoen aan de eisen van de Richtlijn Liften en worden afgeleverd met een CE-type Certificaat en Certificaat van Goedkeuring volgens NEN-EN 81-2, afgegeven door het Liftinstituut.
Onderhoud en reparatie wordt uitgevoerd door de eigen servicedienst.
4.777
Leveranciers
27.457
Producten
600.000
Artikelen
Bekijk NBD-Online
NBD
Facebook twitter Facebook
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.