Bent u klaar voor de energietransitie?
Bekijk deze email in uw browser
Nederlands Warmtepomp Congres 2017

Duurzame Energie
We staan aan het begin van een zeer interessante, dynamische periode waarin de transitie naar duurzame energie gerealiseerd moet worden. Voor duurzame verwarming (en koeling) van gebouwen is grootschalige toepassing van warmtepompen nodig. Daar zijn de juiste stappen voor nodig en optimaal gebruik van eerder opgedane kennis en ervaringen.

 
Kansen en mogelijkheden
Dit congres schetst een actueel en realistisch beeld van de kansen en mogelijkheden voor warmtepompconcepten in woningen. Bestaande bouw, nieuwbouw, laagbouw, hoogbouw stellen specifieke eisen. Welk systeem is in welke situatie het meest geschikt? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten daarbij? Hoe kunnen bron, warmtepomp en afgiftesysteem optimaal samenwerken, en wat is het beste recept voor een integrale aanpak?

Op deze en tal van andere vragen wordt tijdens het congres antwoord gegeven. Aan de hand van spraakmakende voorbeeldprojecten geven deskundigen per bronsysteem (hybride, grondgebonden, lucht) uitleg over alle ‘ins en outs’. 

Voor wie
Om adviseurs/ingenieurs, installateurs, architecten, woningcorporaties, gemeenten en ander betrokkenen daarbij te ondersteunen, organiseren vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) samen het Nederlands Congres Warmtepompen 2017.

 
Warmtepompproject van het Jaar
Een speciaal afsluitend onderdeel van het congres is de uitreiking van de ‘Warmtepompproject van het Jaar’-award. Deze award geldt als erkenning voor een onlangs gerealiseerd of binnenkort op te leveren woningbouwproject dat door zijn innovatieve karakter een belangrijke bijdrage kan levert aan de energietransitie.

Claudia Reiner
Claudia Reiner is de dagvoorzitter van het congres. Zij is vicevoorzitter van UNETO-VNI en directeur van installatiebedrijf Caris & Reiner. Claudia Reiner is de winnares van de ABN AMRO Duurzame 50.
Willem Hooijkaas
Vakblad Warmtepompen en het Nederlands Platform Warmtepompen (NPW) organiseren de Nederlandse Warmtepompen Awards. Bekendmaking en uitreiking door Willem Hooijkaas (voorzitter NPW).















Click hier voor het programma!
Click hier voor een directe inschrijving!

Let bij uw inschrijving op uw mogelijke korting!

Met vriendelijke groet,
Johan Schot
Senior Uitgever
Installatie
 
Organisatie:     Hoofdsponsor  
   
       

Wilt u geen Warmtepomp gerelateerde emails ontvangen? Klik dan op afmelden