Kniklader Komatsu ook geschikt om binnen te werken
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Nederlandse verkoopcijfers bouwmaterieel leiden tot discussie
In Nederland zijn het afgelopen jaar 765 rupsgraafmachines, 706 mobiele graafmachines, 465 wielladers en 2.667 minigraafmachines in de markt gezet. De verkoopcijfers zijn afkomstig van het Britse onderzoeksbureau Off-Highway Research. Niet iedereen in de markt is onverdeeld gelukkig met de cijfers zoals het Britse onderzoeksbureau die presenteert.
Kniklader Komatsu ook geschikt om binnen te werken

De nieuw gelanceerde Komatsu WA100M-8 knikwiellader is ook geschikt om inpandig mee te werken. Door toevoeging van AdBlue wordt de uitstoot van stikstof (NOx) met 80 procent beperkt, belooft de fabrikant. 

Lees verder >
Derde nieuwe Dynapac asfaltafwerkmachine voor Strukton

Strukton heeft voor de derde keer in korte tijd een nieuwe Dynapac SD2500CS asfaltafwerkmachine in gebruik genomen. De machine is afgeleverd bij Strukton-Ooms.

Lees verder >
Verhuurder Doornbos investeert in spinhoogwerkers van Hinowa

Verhuurder Doornbos Equipment heeft geïnvesteerd in drie spinhoogwerkers van Hinowa. Het gaat om machines in de IIIS Performance-lijn.

Lees verder >
VIDEO: Kobelco SK270SRLC-5 voor grond- en rioleringswerk

Hoogendijk Infra uit Ouderkerk aan den IJssel heeft een Kobelco SK270SRLC-5 rupsgraafmachine in gebruik genomen. De machine gaat voornamelijk worden ingezet bij grondwerken en rioleringswerkzaamheden.

Lees verder >
Spelt kiest na demonstratie voor rupsmobiele Lindner Urraco 75

Afvalverwerker Spelt heeft geïnvesteerd in een Lindner Urraco 75-verkleiner. De beslissing volgde na een demonstratie op het bedrijf in Nieuwveen. 

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright