Flexmarkt
Online versie
Flexmarkt
Geen woord over flex tijdens Prinsjesdag
Geen grote, nieuwe plannen voor hervorming van de arbeidsmarkt tijdens Prinsjesdag. Door werkgevers en werknemersorganisaties wordt verdeeld gereageerd op de toespraak van de koning gisteren.
Flexmarkt
Werkgevers minder positief
over werkgelegenheid
De werkgelegenheidsverwachting onder Nederlandse werkgevers is licht gedaald. Tegelijkertijd heeft 72% van de werkgevers moeite met het vinden van de juiste kandidaten voor hun vacatures.
(advertorial)
alt
Duurzame Inzetbaarheid succesvol implementeren binnen uw
HR-beleid? 
Hoe implementeer u een succesvol DI beleid? Op het gebied van zowel vitaliteit, mobiliteit als leren en ontwikkelen? Hét event Duurzame Inzetbaarheid is hét vakevent waar u letterlijk en figuurlijk voelt wat duurzame inzetbaarheid inhoudt en wat u moet doen om er binnen uw organisatie mee aan de slag te gaan. 
Flexmarkt
Randstad en Technicom bieden MBO-certificaat
Randstad en Technicom zijn op 13 september gestart een nieuw opleidingstraject: Productie Pro. Dit levert kandidaten een erkend MBO-certificaat op.
(advertorial)
alt
De leidende rol van HR bij organisatieveranderingen
Duidelijk is dat betrokkenheid van medewerkers een van de succesfactoren bij organisatieverandering is. Tijdens het congres HR Organisatieveranderingen op 31 oktober 2019 krijgt u antwoord op de ‘hoe en wat’ vragen.

Ontmoet de absolute experts op het gebied van organisatieontwikkeling.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright