Beste vrijheidsstrijder,
 
Bedankt weer voor jullie enorme steun en jullie donaties. We hebben het heel hard nodig en het houdt ons in de lucht. Het geeft me een fantastisch gevoel dat er zoveel steun voor ons project is. We moeten doorgaan, dus nogmaals DANK, DANK, DANK!! Hier kun je ons steunen.
 
Ik heb uit jullie reacties gemerkt dat jullie het erg leuk en ook belangrijk vinden (en dat begrijp ik goed) dat jullie weten dat jullie er niet alleen voor staan. En het delen van een aantal mails die ik gekregen heb, en vergeet niet dat ik er honderden per dag krijg, geeft voor jullie het gevoel dat er zoveel meer mensen zijn zoals jullie. Daarom lijkt het me leuk om af en toe een mail te delen waar ik niet aan toe kom in de uitzending, omdat het er zoveel zijn.
 
De volgende mail heb ik gekregen en het gaat over die dienstplicht die ze langzaam weer in willen voeren. 200.000 jonge mensen hebben deze week een brief gekregen hierover. En ik begrijp deze moeder zo goed. Lees even mee:
 
“Hier een mail van een bezorgde moeder. Er krijgen deze week 200.000 jongeren/volwassenen een brief dat ze opgeroepen worden bij een dreigende oorlog. Wij hebben vijf kids van 18, 23, 29, 37 en 41 jaar.

Ik moet er niet aan denken dat al mijn kinderen worden ingezet en verplicht om te gaan vechten in wat niet onze oorlog is. Ik denk dat vele ouders zo denken! Wat moeten we hieraan doen? Ik wil mijn kinderen niet kwijtraken aan zulke onzin.

Robert, kunnen we niet met zijn allen hier tegenin gaan? Zou je dit onderwerp willen aankaarten en hoe mensen hierover denken en hoe we dit gaan aanpakken?

Met een vriendelijke groet,
Michele uit Tzum (Friesland)”

 
Ik ga het hier morgen langer over hebben. We werken aan de show en het thema gaat worden: wij hebben de macht. Want wat is namelijk het antwoord op deze vraag? Wat kunnen wij hiertegen doen? Net zoals tijdens die cojona crisis: we moeten niet meer meedoen. We zeggen gewoon ‘NEE’. We hebben de macht ZELF.

We zijn met veel meer dan zij. Alleen moeten we het voelen, zien, geloven en uitstralen. Dan valt het hele kaartenhuis van de griezels in elkaar. Het is allemaal pure manipulatie. Maar we moeten niet bang zijn! We doen niet meer mee als het niet klopt.
 
Morgen ga ik hier dieper op in in een nieuwe videoshow. Ik hoop dat jullie weer kijken.
 
Ik wens jullie een fantastische avond en nogmaals: weet dat jullie niet alleen zijn.
 
Robert

DONEER EN HOUD ONS IN DE LUCHT!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven