Leer alles over foto's maken onderwater
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
Neem een duik in het diepe met ons nieuwe thema 'Onderwater'
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

DUIK IN
HET DIEPE

 
Wil jij deze zomer de meest spetterende beelden onderwater maken? Bekijk dan ons onderwater-thema boordevol inspiratie en tips. Zo vertellen wij welke musthaves niet mogen ontbreken, helpen wij je bij het kiezen van de juiste apparatuur en vertellen prijswinnende onderwaterfotografen over hun ervaringen en ambities. Laat jij je deze maand onderdompelen in de wereld van onderwaterfotografie?
 
 
 
 
 

Enkele tips voor onderwaterfotografie

 

Samen met onderwaterfotograaf Willem Versluis leer je alle ins en outs over onderwaterfotografie! Hoe ga je om met verlies van licht, verlies van kleur en hoe stel je je camera nou goed in? Veel kijkplezier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

WHO TO FOLLOW

 
Op Instagram vind je talloze fotografie-accounts, maar wie is nu echt de moeite waard om te volgen? Wij hebben de tofste onderwaterfoto- en videografen voor je op een rijtje gezet. Wat dacht je van onderwaterfotograaf David Doubilet? Zijn scherpe, haast surrealistische onderzeebeelden moet je zeker eens gezien hebben.
 
 
 
 

MIS DEZE DEALS NIET!

 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022