Kies uit ons uitgebreid gamma aan online cursussen.

Klik hier als de e-mail onleesbaar is

Microsoft expert

Microsoft expert

Microsoft office expert

€ 39 i.p.v. € 399

Microsoft Office is essentieel op de werkvloer en in uw privéleven. Daarin zijn Word, Excel en Powerpoint koplopers. Denk maar aan een sollicitatiebrief of cv, een grafiek of zelfs een presentatie geven. Dit is ondenkbaar zonder bovenstaande programma's. Wilt u uw kennis van deze programma’s (verder) uitbreiden? Dan is deze cursus uw online expert!

Bekijk details

Investeer in je carrière

Investeer in je carrière

Carrière expert

€ 39 i.p.v. € 399

Wilt u zich verder ontwikkelen in uw professionele loopbaan? Dit Carrière expert-pakket is daarbij het ultieme hulpmiddel. Met dit pakket kan u namelijk diverse cursussen volgen. Alle cursussen hebben betrekking op één of meerdere aspecten waarmee u te maken kan krijgen in uw professionele loopbaan. Er wordt uitleg gegeven over solliciteren en netwerken, maar ook krijgt u handvaten om te leren omgaan met tegenslagen op het werk. Er zijn cursussen om stress en burn-outs te voorkomen, maar ook cursussen om uzelf verder te motiveren en uw innerlijke kracht te stimuleren. Dit pakket van online cursussen is een must have voor iedereen die zijn of haar carrière wil verbeteren.

Bekijk details

Trainingen voor senioren

Trainingen voor senioren

Trainingen voor senioren 

€ 39 i.p.v. € 399

Dit pakket is speciaal voor senioren samengesteld en behandelt diverse onderwerpen via verschillende online trainingen. Zo komt het gebruik van internet en smartphones aan bod en worden er tips gegeven om zo veilig mogelijk online te surfen. Ook bevat de cursus trainingen over de manieren waarop u gezond ouder kan worden en hoe eventuele mantelzorg eruit ziet.

Bekijk details

Tekenen

Tekenen

Tekenen met Marianne

€ 149 i.p.v. € 498

In deze online tekencursus vindt u in 40 video’s en 40 e-books de beste technieken en duidelijke uitleg om treffende portretten, schitterende landschappen, spannende composities en uitdagende perspectieven te maken. Alles wat u boeit, legt u voortaan vast in een vakkundige schets om later uit te werken tot een persoonlijk kunstwerk in zwart-wit of kleur. De extra tips en adviezen uit de praktijk zorgen dat uw talenten optimaal tot hun recht komen! U leert vaardig omgaan met alle mogelijke materialen en technieken. De duidelijke stap voor stap uitleg met talloze voorbeelden en oefeningen maken van u een volleerd en gewaardeerd kunstenaar.

Bekijk details

Social media expert

Social media expert

Social media expert

€ 39 i.p.v. € 399

Steeds meer bedrijven realiseren zich dat ze niet meer zonder social media kunnen. In deze cursus leert u alles over de social media kanalen en hoe u ze kan gebruiken voor uw bedrijf. Daarnaast krijgt u handvaten voor het opzetten van uw social media strategie en het creëren van content. Deze (bijscholings)cursus is interessant voor managers, marketeers en vooral voor mensen die de baan van de toekomst zoeken: Social media expert. 

Bekijk details

Marketing & sales trainingen

Marketing & sales trainingen

Marketing en sales trainingen

€ 39 i.p.v. € 399

Er zijn heel veel kleine ondernemers die een geweldig mooi (nieuw) product of dienst aanbieden, maar niet weten hoe ze dit moeten verkopen. Het verkrijgen van nieuwe klanten is immers een vak op zich. Hiervoor is deze set aan trainingen bedoeld. De trainingen bestaan uit video’s met praktische tips. Bekijk zelf op welke onderdelen u nog extra kennis nodig hebt. Na het volgen van deze trainingen bezit u over meer dan voldoende tips om aan de slag te gaan.

Bekijk details

Fotografie

Fotografie

Uitgebreide fotografiecursus, gemaakt door twee vakfotografen, met video’s en e-books

€ 49,50 i.p.v. € 99

Fotograferen is een kunst en als u die beheerst, bent u in staat het leven en alles daaromheen prachtig in beeld te brengen. Wie wil dat nou niet?! Leer stap voor stap in tekst, beeld én video hoe u de mooiste foto’s maakt en met de computer bewerkt. Van vakantie- tot portretfoto’s, van stillevens tot complete fotopresentaties. U leert uw eigen camera perfect bedienen, alles over compositie, licht en (on)scherpte.

Bekijk details

Adobe expert

Adobe expert

Adobe design expert met certificaten

€ 39 i.p.v. € 399 

Adobe is marktleider als het gaat om het creëren van mooie grafische content. Deze cursus omvat de instructies van de Adobe programma’s Photoshop, InDesign en Illustrator. Met deze cursus leert u hoe u uw foto’s kunt bewerken en hoe u nieuwe beelden kunt creëren. Deze kan u gebruiken voor uw website, social media, etc.

Bekijk details

alles over internet

alles over internet

Leer alles over het internet

€ 39 i.p.v. € 399 


Heeft u altijd al alles over het internet willen weten? In deze cursus krijgt u antwoorden op vragen zoals hoe word ik online beter gehoord? Hoe verzamel ik data van mijn website bezoekers? Waarom moet u online bezoekers in twee seconden overtuigen? Deze cursus neemt u mee door alle facetten van de online wereld. Zo leert u wat over social media, website programmering, Google, online marketing, zoekfuncties, etc.
Bekijk details

design expert

design expert

Design expert

€ 39 i.p.v. € 399 


Een goede website is een must have voor elk bedrijf. Tijdens deze cursus leert u in een aantal modules hoe u een mooie website kunt bouwen. Deze cursus omvat de instructie van verschillende Adobe programma’s, namelijk Photoshop, InDesign, Illustrator, After Effects en Premiere Pro. Hiernaast leert u hoe u de mooiste foto’s kunt maken en hoe u deze kunt inzetten. Na deze cursus kan u een eigen website maken en onderhouden en maakt u de leukste posts die veel bekijks trekken.
Bekijk details

google expert

google expert

Google expert

€ 39 i.p.v. € 399 


Leren hoe u veel verkeer kan krijgen via de zoekmachines van Google? Leren hoe u Google AdWords en Google Analytics optimaal kan inzetten? Word een Google Expert. Deze cursus is essentieel voor iedere zzp-er of marketeer. Na het volgen van deze cursus kan u een erkend certificaat halen. Dit is een mooie toevoeging voor je cv. 75% van alle nieuwe klanten komt via Google. Dit is niet alleen de zoekmachine van Google, maar ook het adverteren via Google AdWords op grote Nederlandse sites.
Bekijk details

trainingen voor kleine ondernemers

trainingen voor kleine ondernemers

Trainingen voor kleine ondernemers

€ 39 i.p.v. € 399 


Dit pakket met zakelijke E-learning trainingen is een must-have voor elke ondernemer. Of u nou werkt als zzp-er of een MKB-bedrijf leidt; dit pakket biedt voor iedereen waardevolle trainingen aan. Deze gaan bijvoorbeeld over de actuele AVG, time management maar ook over uitstelgedrag. Ook is er een training om het pesten op de werkvloer tegen te gaan.
Bekijk details

voeding expert

voeding expert

Voeding expert

€ 39 i.p.v. € 399 


We weten dat voeding invloed heeft op het lichaam. Maar wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Deze cursus geeft u meer inzicht en tips over wat voeding kan doen voor uw lichaam.
Bekijk details

Kids watch

Kids watch
Veilig terug naar school met de nieuwe smart watch voor kinderen. Dankzij de 3 geïntereerde systemen (GPS/Wifi/LBS) heeft u de locatie van uw kind steeds bij de hand. Het horloge heeft een SOS-noodoproepenfunctie die ervoor zorgt dat het kind snel een voorgeprogrameerde noodnummer kan opbellen bij gevaar. Als ouder kan u ook makkelijk contact opnemen met uw kind via chat- of spraakberichten.
Bekijk details
Deze e-mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com.
Uitschrijven

DPG Media nv - Privacybeleid