Kennisbanken E-installatie
Online versie
NEN 1010: bad- & doucheruimten met een houten vloer renoveren
Veel woningen van voor 1940 hebben houten vloeren. Waar moet je rekening mee houden bij renovatie van de bad- en doucheruimte in een dergelijke woning?
Lees verder >
Stappenplan voor het dimmen van ledverlichting
Nick Vriese, eigenaar van EcoDim, stelde een stappenplan op voor het dimmen van ledverlichting.
Lees verder >
Techniek Nederland vraagt om steun voor installatiebedrijven
Alle deelsectoren van de installatiebranche hebben last van de maatregelen tegen het coronavirus, merkt Techniek Nederland.  
Lees verder >
(advertorial)
alt
TRILUX brengt Light Snacks
Wij maken licht eenvoudig voor u. Stil uw honger naar kennis met de TRILUX Light Snacks. Wij informeren u regelmatig kort en bondig met kennis, tips en events uit de wereld van het licht. Mis niks en schrijf u vandaag nog in!
Schakelkasten: zorg voor goede verbindingen
Schakelkasten moeten veilig en bedrijfszeker worden opgeleverd. Ze moeten daarbij voldoen aan de NEN-IEC-61349. In de praktijk gaat het nogal eens mis.
Lees verder >
Euro-Index komt met mobiele service
Euro-Index introduceert een mobiele service. Het gaat om een ruime bestelbus met alle faciliteiten die nodig zijn voor onderhoud, reparatie en kalibratie van de meest gebruikte meetinstrumenten.
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Warmtebeeldapparatuur met infraroodtechnologie: een logische keuze voor elektriciens
Warmte is een bijproduct dat ontstaat bij het gebruik van elk elektrisch circuit, ongeacht de omvang. De meeste problemen met elektrische systemen manifesteren zich in de vorm van warmte. 
Lees verder >

(advertorial)
Kennisbank
Alles in 1
De online Kennisbank Installatie Journaal biedt u alle informatie over NEN 1010, Power Quality, Verdeelsystemen, Atex, NEN 3140, Duurzame Energie en Machineveiligheid op 1 plek! Als u het antwoord niet vindt, dan legt u de vraag gewoon gratis voor aan onze experts.
Probeer nu 1 maand gratis >
Blog
Kabelverliezen in een pv-installatie
Bij het maken van een kabelberekening voor een pv-installatie is het verschil tussen spanningsverliezen en energieverliezen essentieel.
Lees verder >
Whitepaper
Noodverlichting: wat u als installateur moet weten
Deze gratis whitepaper bevat 3 artikelen uit Installatie Journaal over noodverlichting. Daar wordt onder meer ingegaan op de diverse normen in relatie tot noodverlichting. 
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright