14 september 2022
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
PostNL
image
La Vie haakt gevat in op reclameverbod Haarlem
Op 5 september 2022 verbood Haarlem als eerste stad ter wereld om milieuredenen vleesreclame. Een week later is La Vie het eerste plantaardige vleesmerk dat reclame maakte in Haarlem.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Unive? en veiliger in het verkeer
Unive? lanceert een campagne om het verkeer veiliger te maken, bestaande uit een televisiecommercial, online video, activaties, radio en sociale media en met een nieuwe functie binnen de Unive?-app. De campagne is ontwikkeld in samenwerking met Dept.
lees verder
twitter facebook linkedin
CustomerFirst Congres - Customer Journey in a New Era
[advertorial] Het CustomerFirst Congres in terug op 28 september in Buitenplaats Kameryck. We zetten op deze dag een stap in het volgende tijdperk van de klantreis. Een dag vol nieuwe inzichten en inspiratie. Bestel nu je tickets!
image
Overheid lanceert nieuwe zwerfafvalcampagne in samenwerking met Publicis Groupe
Tijdens 'World Clean Up Day' op 17 september wordt wereldwijd aandacht geschonken aan het opruimen van zwerfafval. Met de campagne 'Natuurlijk raap je ook iets op' van Publicis Groupe wil de Rijksoverheid Nederland oproepen ook na World Clean Up Day mee te helpen ons land schoon te houden.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Bezige bij en afkikker hoofdrol in duurzame campagne ASN Bank
Waar velen veronderstellen dat het maken van duurzame keuzes meer geld, tijd en energie kost, laat ASN Bank in twee nieuwe films van Selmore zien dat je voor meer groen helemaal niet altijd moeite hoeft te doen.
lees verder
twitter facebook linkedin
Kom naar Shopping Today!
[advertorial] Shopping Today is hét e-commerce kennisevent van Nederland. Op donderdag 13 oktober word je voorbereid op de digitale toekomst van de razendsnel ontwikkelende e-commercebranche. Spijker je kennis bij aan de hand van 50+ kennissessies en toonaangevende keynote sprekers.
image
Nieuwe kattenfilmpje KPN
KPN lanceert haar nieuwe Blijf Gaan-campagne, met wederom de kat en z’n baasje in de hoofdrol. Naast de inzet op video kiest KPN ervoor om de gehele campagne in de belevingswereld van de jongeren op YouTube, Instagram, TikTok, Snapchat en Twitch te bouwen.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
LikeMeat bedankt Haarlem met gratis plantbased kipburgers
Om Haarlem te bedanken voor het verbod op buitenreclame van vleesmerken,'een stap richting een duurzame toekomst', verraste het plantbased merk LikeMeat de stad met gratis Like Chicken Burgers.
lees verder
twitter facebook linkedin
Het NIMA Marketingfacts Jaarboek 22-23 is uit
[advertorial] De nieuwste editie van hét handboek voor marketeers, samengesteld door de redactie van Marketingfacts.nl, is gelanceerd. Het NIMA Marketingfacts Jaarboek 2022-2023 is een studieboek, een naslagwerk, een marketing-update en een serie korte opleidingen in één. Kortom een Must Have voor elke marketingprofessional.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.