New York, here we come!

3 years ago


Text only:

Schrijf je in voor de studiereis!


Open in browser.Beste John,


Dat TravEcademy het leukste e-learning platform is voor de reisbranche, dat weet je ongetwijfeld al. Maar wist je ook dat jij nu een steentje kan bijdragen? Deel met ons jouw ervaringen als reisagent en sta een week in de spotlights! Lees eerst alle nieuwtjes en blijf onderaan de brief even hangen om je op te geven!


Groetjes, TravEcademy
Met Sunair naar New York!


Heb jij 'm al met eigen ogen gezien, de skyline van New York? Dit is je kans! Sunair organiseert namelijk begin volgend jaar een super studiereis naar deze fantastische wereldstad. Je kunt kiezen uit alleen New York, of voorafgaand aan New York een dagje naar Reykjavik. Aanmelden kan nog tot 22 december dus wees er snel bij!


Schrijf je in!

Nieuws

Naar TravEcademy#ParisWeLoveYou

Op 15 december is er een breed gesteunde campagne om de toeristische aantrekkingskracht van Parijs een boost te geven gelanceerd. Atout France is, samen met de stad Parijs en verschillende andere spelers binnen het toerisme, ambassadeur van deze unieke en bijzondere campagne.  


Lees verder

Make-over voor het pareltje van de zee

Het schip Jewel of the Seas van Royal Caribbean wordt in een nieuw jasje gestoken. Voor de zomer van 2016 zal het schip namelijk een make-over van maar liefst 30 miljoen dollar ondergaan. Met deze make-over kunnen klanten op een geheel vernieuwd cruiseschip genieten van hun cruisevakantie. 


Lees verder

Populair op TravEcademy

Naar TravEcademyIn alle luxe ontwaken


Zie jij jezelf al zitten, ontspannen en luxueus in de Business Class van Emirates? Test dan je kennis over de First & Business Class van Emirates en boek zoveel mogelijk First Class en Business Class tickets voor 31 december 2015. Zo maak je kans op twee felbegeerde Business Class Emirates tickets! Lees verder

Nicole in de spotlight


Nicole van Ginkel is sinds september werkzaam als zelfstandig reisadviseur, maar organiseert nu al speciale reizen. Daarnaast combineert ze dit werk met een andere baan, waardoor ze lekker druk is. Ben jij benieuwd naar haar ervaringen en haar andere job? Lees dan snel verder!Lees verder
Reisagent in de spotlight

Bekijk de Ecademy


Zelf in de spotlight?
 

Ben jij een reisagent en vind je het leuk om jouw ervaringen te delen? Meld je dan aan voor onze rubriek 'Reisagent in de spotlight' en sta een hele week in de schijnwerpers op TravEcademy!  Meld je aan!

We sturen regelmatig het laatste nieuws, winacties en meer naar leden van TravEcademy
Stuur deze email door naar een vriend |
Instellingen | Afmelden
Copyright © 2015 TravMedia Company.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019