Beste vrijheidsstrijders,

Wat een fantastische reacties op de show van gisteren en ook de lancering van ons nieuwe ‘Nexit Nu!’ T-shirt. Bekijk de show hier als je dat nog niet gedaan hebt.

Er was gisteren zoveel te bespreken, dat ik eigenlijk maar vrij kort heb uitgelegd waarom ik op dit moment een ‘Nexit Nu!’-campagne heel belangrijk vind. De komende weken zullen we hier dieper op ingaan.

Het heeft niet alleen te maken met de Europese Verkiezingen die eraan zitten te komen. Maar meer een langdurig bewustzijn van hoe kwalijk het hele EU-project is. 

Mijn grootste argument tegen de EU is dat we worden geleid door mensen waarvan niemand in Nederland de mogelijkheid heeft om ervoor te kiezen. We hebben dit te lang geaccepteerd. En dat is in het collectieve bewustzijn zover ingezonken dat we nu accepteren dat we een premier krijgen die niemand kent en waar niemand voor gekozen heeft.

En er is een gedeelte van de Nederlanders die dit gewoon accepteert. Dit kan allemaal niet.

Als burger die in vrijheid wil leven moet je het recht hebben en de mogelijkheid hebben om personen waar je voor stemt, maar die fouten maken, daarop af te rekenen. Dit is anno 2024 compleet verwaterd. Nog niet zozeer in de wetgeving, maar wel in de perceptie van hoe politiek anno 2024 gevoerd wordt. 

Ik ben van een ding 100 procent overtuigd: het is moeilijk om je te kunnen voorstellen dat er een dommere en gevaarlijkere manier van beslissingen nemen is dan de macht van die beslissingen neer te leggen bij mensen die nooit de prijs hoeven te betalen voor hun slechte beslissingen. 

Zoals het nu is kunnen ze altijd wijzen naar elkaar: ‘Nee, het kan niet door Brussel’. 

We moeten terug naar een systeem dat de politiek voor ons werkt en niet wat het nu is. Dat is mijn kernargument waarom een Nexit noodzakelijk is. NU! 

Dit is een gesprek en een dialoog die wij de komende jaren aan moeten gaan. En who cares dat Wilders Nexit de rug toekeert? Aan ons de taak om op zoek te gaan naar een politicus die daar wel voor staat. En dat kunnen wij afdwingen. 

Wij kunnen het verschil maken. Wij moeten dit aan de kaak stellen. Wij moeten hierover blijven praten.

Het ‘Nexit Nu!’-shirt is ook weer voor mensen om te dragen om de conversatie aan te gaan, zodat anderen ook gaan inzien hoe gevaarlijk de situatie is waar we nu in zitten. 

Nou mijn vraag aan jullie: waarom zijn jullie voor een Nexit, of misschien wel tegen een Nexit? Wat is jullie sterkste argument? Mail het me op robert@jensen.nl. Ik behandel het morgen in de show. 

Bestel het shirt hier! Daarmee steun je ons en straal je uit waar je voor staat en trigger je de conversatie met andere mensen. Dit is zo belangrijk. 

En hoe leuk is het niet om dit oranje t-shirt te dragen tijdens het komende EK. Stadions zouden hier vol mee moeten zitten. Maar op z’n minst bij jullie thuis op de bank hij het kijken van de wedstrijden. Ik kan niet wachten op de foto’s.

Dank voor jullie steun en dank voor jullie donaties. Wij zullen doorgaan. Nexit is vrijheid!

Robert

TOON JE WAARDERING MET EEN DONATIE!
VUL ZELF EEN BEDRAG IN
EUR 10,-
EUR 25,-
EUR 50,-
EUR 100,-
OF DONEER VIA IBAN: NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media
BITCOIN ADRES: 3DgksVTAmaX6YwuSAbZtfdkuXM89jTamtQ

We kunnen hier alleen mee doorgaan met jouw support!
Klik op onderstaande banner voor de mogelijkheden
of doneer direct.

Twitter
Link
Facebook
Website
Copyright © 2024 De Jensen Show, Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft aangemeld via jensen.nl.
 
Uitschrijven