De tomeloze energie van Edward Stigter | 3 miljoen voor Noord-Hollandse Cultuurlening | Beleid stilliggend ontgassen zorgt voor milieuwinst ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
  Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie  
 
 
Logo PNH  
 
   
 
Header 600 x 260
 
NH Weekbericht 52
 
Wekelijkse nieuwsbrief van de provincie Noord-Holland
 
     
De tomeloze energie van Edward Stigter
 
Met “een van de grootste uitdagingen van deze tijd” in zijn portefeuille staat gedeputeerde Edward Stigter zelden op de rem. In een uitgebreid eindejaarsinterview blikt hij terug en vooruit. Stigter vertelt over trots, tegenstellingen en tomeloze energie. “Ik voel dat ik iets kan bereiken voor de samenleving.”
 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oneindig veel verhalen uit Noord-Holland
 
Hebben de Vikingen ooit voet gezet in Noord-Holland? Hoe rook het in de 17e eeuw? En welke kookboeken waren tijdens de Tweede Wereldoorlog populair onder hongerige Noord-Hollanders? Reis deze wintermaanden terug naar het verleden met de verhalen van historisch platform Oneindig Noord-Holland. Van 3000 voor Christus tot het heden. 
 
 
Lees meer
 
Vergaderingen
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Contact
 
Mail de redactie via
nieuwsredactie@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand
 
  Afmelden voor deze e-mails       • Profiel aanpassen