Gratis NHG-leergang op 11 oktober, wees er snel bij!
Online versie
 
 
 
Nieuwsbrief oktober
 
Visie Huisartsenzorg voor ouderen
 
 
 
Nieuw! 
De Visie Huisartsenzorg voor ouderen presenteert een ambitieus beeld van passende, werkbare en toekomstige zorg. Samenwerken aan persoonsgerichte zorg, vanuit de huisartsenvoorziening.
Lees meer
 
 
Nieuwe nascholing: Blended learning
 
 
 
In juni 2017 is de nieuwe NHG-Standaard Verdachte Huidafwijkingen gepubliceerd. Er is gekozen voor een blended learning: een combinatie van een PIN met extra veel filmmateriaal en een StiP-cursus (groepsnascholing) om vaardigheden te oefenen. De PIN Verdachte Huidafwijkingen is gratis voor NHG-leden en is te vinden in uw leeromgeving. 
Informatie en inschrijving Informatie en inschrijving
 
Gratis NHG-leergang 11 oktober
Gratis NHG-Leergang (licht) Verstandelijke Beperking 11 oktober 2017.
In de leergang wordt ingegaan op ondere andere medisch inhoudelijk handelen, communicatie, samenwerking en praktijkorganisatie.
Meer informatie
NHG-Congres 17 november
Het belooft 17 november weer een inspirerend congres te worden met gerenommeerde sprekers, de interactieve ‘NHG Red Room’, vele praktische sessies en natuurlijk 2500 collega’s om kennis en ervaring mee uit te wisselen.
Bekijk het programma
Column Rob Dijkstra

Bij kennis komen
Iedereen leert op zijn eigen manier. Zo ontwikkelde ik tijdens mijn huisartsenopleiding in de jaren negentig een digitaal aantekenboekje op een floppy disk, waarin ik alle te onthouden kennis opschreef.

Lees de column
Deze maand in H&W
De highlights van oktober
  • Pijn op de borst: huisarts of ambulance?
  • Trombofilie en anticonceptie: meer mogelijk
  • Bloedingsproblemen bij IUD-gebruik
Lees meer
Website van het Jaar?
Thuisarts.nl is een van de 12 genomineerden voor Website van het jaar 2017 in de categorie gezondheid. Dit jaar hopen we op de prijs voor de beste Website van het Jaar! Waardeert u Thuisarts.nl ook? U kunt stemmen tot 26 oktober.
Stem op Website van het Jaar
Bijwerkingzoeker
Kost het zoeken naar bijwerkingen van de actuele medicatie u ook veel tijd? Met de Bijwerkingzoeker in NHGDoc zoekt u eenvoudig of de bijwerking het gevolg kan zijn van een actueel geneesmiddel van de patiënt (beschikbaar in januari 2018).
Lees meer
 
 
Lees meer Lees meer Lees meer
VOLG HET NHG:
Nederlands Huisartsen Genootschap, Utrecht
Afmelden of voorkeuren wijzigen | Disclaimer | www.nhg.org