Slechts € 29,95 | 1 accreditatiepunt
NHG-webinar: Digitale praktijkvoering
Beste lezer,

Als abonnee op het NHG-Nieuwsoverzicht ontvangt u iedere maand een overzicht van interessante nieuwsberichten. Graag attenderen wij u op ons webinar: ‘Digitaal: het nieuwe normaal’.

Tijdens dit tweede webinar in aanloop naar ons NHG-Congres gaan we deze keer dieper in op het thema 'Digitale praktijkvoering'. We hebben opnieuw een kort en afwisselend programma met inspirerende gasten voor u samengesteld.

Jasper Schellingerhout en Mariëtte Willems praten over wat digitale praktijkvoering u kan brengen, wat hiervoor nodig is en hoe u het kunt aanpakken. Elisabeth van Schaik en Thea Duijnhoven vertellen over de ervaringen en behoeften van patiënten en hoe u hen kunt ondersteunen bij digitale zorg. Tobias Bonten geeft een minicollege over de implementatie van digitale praktijkvoering en vertelt wat hier uit onderzoek over bekend is.
 
Aanmelden kan snel en eenvoudig door te klikken op onderstaande button. Regel het gelijk, wij ontmoeten u donderdag 10 juni graag online. 

Met vriendelijke groet,
 
Wendy Borneman
Eric Scheppink
Raad van Bestuur NHG
Digitale praktijkvoering leidt tot meer persoonsgerichte zorg 
tevreden eens
ontevreden oneens
Meer weten en aanmelden
De kosten voor deelname aan het webinar bedragen € 29,95 (NHG-leden krijgen gratis toegang). Vanaf 19:30 uur is het online platform bereikbaar en ontmoet u collega's alvast online. Het webinar zelf start om 19:45 uur. Meer informatie over het precieze programma en de gasten vindt u op nhgcongres.nl.

Geïnteresseerd? Tijdens de vorige editie hebben ruim 1.600 huisartsen zich aangemeld. Volg hun voorbeeld en regel uw aanmelding vandaag nog.
Direct aanmelden webinar 10 december
 
NHG-Congres | Congreswebinars
Het NHG-Congres is al jaren een begrip onder huisartsen.Dit jaar organiseren we, naast het  fysieke evenement op 8 april 2022, ook drie webinars.

In december organiseerden wij de kick-off, zet u de komende datums vast in uw agenda? Zodra beschikbaar, wordt de informatie aangevuld op nhgcongres.nl.
  
Afmelden of voorkeuren wijzigen | Disclaimer | www.nhg.org