Zo bereik je met de juiste methoden de beste resultaten
PW
Learning & Development
Online versie
PW
L&D-expert Nick van Dam: 'De toekomst is aan specialisten'
Een leven lang leren is onontkoombaar. Het aloude meesterschap moeten we in ere herstellen. En de strategische rol van Learning & Development moet je planmatig vormgeven en uitvoeren.

Uitgesproken opvattingen van wetenschapper en L&D-expert Nick van Dam. "Door strategisch te werken, kan je met de juiste leer-en ontwikkelmethoden de beste resultaten bereiken. Afgestemd op de juiste behoeften."
PW
'Netflixicatie' van het leerlandschap

Je medewerkers een leven lang laten leren, zoveel ze maar willen, met tienduizenden opleidingen, cursussen en trainingen om uit te kiezen. Leren zonder limiet. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet, verzekert Thomas Mulder , HR-directeurbij VodafoneZiggo
PW
HR mist kansen door gebrek aan leerstrategie

Bij 30 procent van de Nederlandse bedrijven met meer dan 200 werknemers geven HR-verantwoordelijken aan dat er geen duidelijke strategie is voor de ontwikkeling van hun personeel. Wie wél een L&D-beleid voert, laat belangrijke kansen liggen.
PW
Collegereeks L&D

Tijdens deze collegereeks delen de beste hoogleraren en praktijksprekers op L&D-gebied hun kennis, ervaringen en visie vanuit hun eigen expertise. 

Het programma combineert het beste van twee werelden: de laatste wetenschappelijke inzichten en jarenlange praktijkervaring van docenten.
PW
Zet online leren effectief in

Al voor de coronacrisis was een inspirerend leeraanbod, investeren in leren en ontwikkelen voor veel organisaties een belangrijk speerpunt.

Die organisaties beseften dat ze zich maar beter konden haasten: zonder zo’n investering zouden ze over 10 jaar niet meer bestaan. En het spreekt vanzelf: de huidige crisis maakt dit alles nog urgenter.

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright