Nicole Maarsen vertrekt deze zomer bij Syntrus Achmea als directeur vastgoedbeleggingen. Wat haar volgende stap is, vertelt ze in de Vastgoedmarkt-podcast Vastgoedvrouwen.
Vastgoedmarkt
Online versie
Nicole Maarsen onthult in podcast Vastgoedvrouwen volgende carrièrestap
Nicole Maarsen vertrekt deze zomer bij Syntrus Achmea als directeur vastgoedbeleggingen. Wat haar volgende stap is, vertelt ze in de Vastgoedmarkt-podcast Vastgoedvrouwen.
Lees verder >
Nieuwe kantoorclub in 11 panden in Amsterdamse binnenstad
Bij een exclusieve club met Chapters denk je al snel aan motorfanaten met lowriders en bijbehorende versierselen op het motorjack. In het geval van The Collection, gaat het om een club van exclusieve kantoorruimte in Amsterdam.
Lees verder >
Huurprijs in beweging, maar niet alleen door het coronavirus
De kans is groot dat het coronavirus ook de komende jaren nog invloed heeft op de huurprijzen, blogt Claudia van Meurs-Janssens, advocaat huurrecht bij Köster Advocaten.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Den Haag verkoopt De Titaan
De gemeente Den Haag heeft besloten de nieuwe innovatie hub De Titaan in de Binckhorst te gaan verkopen. Het pand zal deze zomer via een officiële tenderprocedure worden verkocht. De Binckhorst zelf zal de komende jaren transformeren naar een gemengd woon- werk- en leefgebied
Kantorenwijk wint het van de stad bij dalende vraag door corona
Er is door corona vorig jaar fors minder belegd in kantoren dan in 2019, zo blijkt uit cijfers van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Lees verder >
Lagarde: komende vergadering ECB is een belangrijke
De Europese Centrale Bank (ECB) komt tijdens zijn beleidsvergadering deze maand met een nieuwe vooruitblik op zijn monetaire beleid. 
Lees verder >
Impact bouwt ruim 80.000 m2 voor Picnic
Impact Vastgoed gaat voor online supermarkt Picnic een geautomatiseerd fulfilmentcentrum bouwen op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle. 
Lees verder >
Nathan Stoltz gestart bij JLL Nederland
Nathan Stoltz is per 1 juli gestart bij JLL Nederland als head of Agency Offices The Hague.
Lees verder >
Plan voor 300 woningen in Alphen aan den Rijn
De Rijnhaven in Alphen aan den Rijn krijgt er driehonderd woningen en 15.000 m2 bedrijfsruimte bij. Het project Kop West wordt een mix van woningen en bedrijven.
Lees verder >
Udo Kock nieuwe commissaris bij ParkBee
Udo Kock is benoemd tot commissaris in de Raad van Commissarissen van digital car park operator ParkBee.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Verduurzamen met zonnepanelen?
U gaat uw bedrijfspand verduurzamen met zonnepanelen. Daar komt misschien meer bij kijken dan u dacht. Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren. Onze experts denken graag met u mee. En vertellen u de belangrijkste aandachtspunten specifiek voor uw situatie.
Aantal faillissementen daalt weer en nadert laagterecord
Het aantal bedrijven dat afgelopen maand failliet werd verklaard lag weer iets lager dan in mei. Daarmee werd het laagste aantal ooit van februari opnieuw benaderd.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Topjobs
HR Manager
Certitudo Capital
Assistent Investment Management
Certitudo Capital
Vastgoedadviseur
Meinselect
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright
 </