Win het nieuwe boek van Ted van Lieshout | Word je gek van de stortvloed aan informatie? 5 tips voor een info-detox | Er klinkt muziek in de Hortus Botanicus
Zin Magazine 8

Zin Magazine 8

Klik hier om te kopen (zonder verzendkosten)
Zin
Klassiek in de Kas
Zomerconcerten in de Hortus Botanicus

Er klinkt weer muziek in de Hortus Amsterdam: Klassiek in de Kas vindt voor het vierde jaar op rij plaats in de Palmenkas van de botanische tuin. In een reeks van acht concerten geven jonge talenten met vernieuwende bewerkingen en improvisaties hun eigen visie op klassieke muziek.

Zin
Interview met schrijver Ted van Lieshout (+ win-actie)
‘Ik wil zorgen voor verdieping. Weg van het cliché. Weg ook van het met-iedereen-mee-denken’

Hij vindt het fijn licht te geven, letterlijk en figuurlijk, aan een onderwerp dat zich daar volgens de maatschappij niet voor leent. Schrijver en dichter Ted van Lieshout doelt op kindermisbruik, het onderwerp van zijn nieuwste serieuze en tóch vrolijke roman Beitelaar. “Als ik mijn personages maar één kant meegeef, zijn ze zo plat als een dubbeltje.”

Zin
Neem het heft in eigen hand
Dit is mijn leven

Te lang in een matige relatie blijven hangen. Wanneer zeg je: stop, zo niet verder? Misschien moet je daar wel eerst 50 voor worden. Assertiviteit, de een heeft het meer dan de ander. Maar het is nooit te laat om grenzen te stellen. Goed te durven voelen. Om de regie over je eigen leven te pakken. Maar: “Wees niet te impulsief. Neem de tijd om te voelen wat je voelt.”

Zin
Blaas- en darmproblemen bij MS?
Vraag het gratis informatie magazine aan

Twee van de drie mensen met MS hebben zowel blaas- en darmproblemen. Coloplast heeft een informatie magazine samengesteld. Hoe gaan andere mensen met MS om met deze problematiek? Plus oplossingen die helpen de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.

Zin
Een, twee, drie, vier….
Barokke pruiken van papier

Ze groeide op in een gezin waarin iedereen met kunst bezig was. Haar vader is een grafisch ontwerper, haar moeder is de oprichter van een privé Art Studio waar ze lesgeeft in beeldende en decoratieve kunst. Oekraïense papierkunstenaar Asya Kozina: “Ik heb kunst gezien en ingeademd zolang ik me kan herinneren.”

Zin
Het bloemeneiland van Tabea Bach
Heerlijke eigentijdse romance aan de kust van Bretagne

Het leven van de succesvolle Sylvia staat op zijn kop als ze onverwacht een bloemenkwekerij in Bretagne erft. Haar man wil het eiland verkopen, maar Sylvia twijfelt. Dan krijgt ze gevoelens voor de knappe kweker Maël… Het bloemeneiland is een prachtig verhaal vol liefde, geheimen en bloemen natuurlijk!

Zin
Informatie detox
Filter de wereld en creëer meer rust in je hoofd

Via onze telefoon, televisie, radio, laptop, iPad, langs de kant van de weg, op het station, we worden gedurende de hele dag overspoeld door informatie. Wil je meer rust in je hoofd? Met deze vijf info detox tips schep je orde in de chaos.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden