Niet vergeten - Vanavond ‘Ouwe Jongen s Smørrebrød’ om 22:30 bij Televisiezende r ONS

8 months ago
  • Html
  • Text
Denemarken binnenkort op TV


Vanavond om 22:30 de eerste aflevering van ’Ouwe Jongens Smørrebrød’ bij TV-zender ONS Vol verwachting kijken wij uit naar vanavond wanneer de eerste aflevering van ‘Ouwe Jongens Smørrebrød’ waarin Ernst, Ron en Marco op motoren door Denemarken reizen. Het idee voor het programma ontstond bij Ernst Daniël Smid, die de wens had om samen met bevriende collega’s een roadtrip voor de camera te maken. De opnames in Denemarken zijn onlangs afgerond. De mannen hebben de reis ervaren als één grote ontdekkingstocht.
 
Ernst Daniël Smid: ,,Voor Ouwe Jongens Smørrebrød maakte ik een roadtrip met twee collega’s die ik graag nóg beter wilde leren kennen: Marco en Ron. Wat houdt hen bezig? Wie zijn ze? Denemarken is een land vol verrassingen. Met glooiende landschappen en lieflijke kleine rood en geel gekleurde kabouterhuisjes. De perfecte plek om in alle rust met een goed glas te kunnen ontspannen, reflecteren en ontdekken wie we nu eigenlijk zijn”.
Dat wordt genieten dus, vanavond om 22:30 bij ONS (Ziggo op kanaal 50 en KPN op kanaal 89). Met een herhaling op zondag om 12.30 en 15.30 uur en donderdag om 17:00 uur.               
   
 
Deze e-mail werd verstuurd door
VisitDenmark, Nederland
 
Contact | Privacy Policy | Update je profiel  | Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Visitdenmark.com

Categories: Aircraft | Aviation Holidays
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

© 2019