Er wordt gezegd dat een kat negen levens heeft – maar het lijkt vaak alsof kattenhaar dat ook heeft. Je komt het werkelijk overal in huis tegen. Het lijkt soms onmogelijk om het helemaal weg te krijgen, hoe vaak je ook stofzuigt of schoonmaakt. Maar gelukkig hebben wij negen trucs voor je verzameld waarmee dat wél lukt! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Populairste artikelen van 11-09-2024

Schoonmaken

Niet voor de poes: 9 onfeilbare trucs tegen kattenhaar in huis

Er wordt gezegd dat een kat negen levens heeft – maar het lijkt vaak alsof kattenhaar dat ook heeft. Je komt het werkelijk overal in huis tegen. Het lijkt soms onmogelijk om het helemaal weg te krijgen, hoe vaak je ook stofzuigt of schoonmaakt. Maar gelukkig hebben wij negen trucs voor je verzameld waarmee dat wél lukt!

Lees verder
Schoonmaken

Dyson WashG1™ vloerreiniger - Elektrische dweil voor alle klusjes

Een nieuwe aanwinst in het portfolio van Dyson: de Dyson WashG1™, een elektrische dweil die je een hoop huishoudelijke zorgen bespaart. Met de vloerreiniger kun je zowel nat als droog vuil opruimen, op elke harde vloer en bijna zonder moeite. We kijken naar de voordelen van de nieuwe Dyson WashG1™ elektrische dweil.

Lees verder
Energiezuinigheid

Zo weet je wanneer het tijd is om je meterkast te vervangen

Een nieuwe meterkast staat vaak niet hoog op het verlanglijstje van huiseigenaren. Toch is het belangrijk om erbij stil te staan of het de huidige installatie nog wel voldoet aan de veiligheidsnormen en je (toekomstige) wensen. Hoe weet je of het tijd is om je meterkast te vervangen? Wij leggen het je uit in dit artikel.

Lees verder
Connected health

Welke Samsung-smartwatch past het best bij mij?

Na Apple is Samsung in Nederland de bekendste aanbieder van smartwatches. Met de nieuwe Galaxy Watch 7-serie en Galaxy Watch Ultra erbij valt er nu heel wat te kiezen bij Samsung. Heb je interesse in een Samsung-smartwatch, maar weet je nog niet welke bij jouw wensen en budget past? Dit artikel helpt je op weg!

Lees verder
Software

Windows Instellingen: heb je deze functies al naar wens ingesteld?

Windows biedt talrijke functies en instellingen. Zoveel zelfs, dat je er wellicht een aantal over het hoofd hebt gezien. We stellen je hier een reeks handige en ietwat geavanceerdere mogelijkheden voor. Deze zijn allemaal toegankelijk zijn via de instellingen, in zowel Windows Home als Pro.

Lees verder

Ring Battery Video Doorbell - Nog handiger en veiliger - Partnerbijdrage

Dat videodeurbellen ontzettend handige apparaten zijn, betekent niet dat ze al volledig zijn uitontwikkeld. De Ring Battery Video Doorbell is een gloednieuwe slimme deurbel die de 'gewone' tweede generatie van de Video Doorbell gaat vervangen. We kijken naar de nieuwe functies en naar wat je er verder allemaal mee kunt.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Beko FNE1074N - € 375,00 (26% korting)

Bekijk nu

Inventum VR550B - € 249,00 (16% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Consumenten testen: Tefal EY9018 Easy Fry Dual - Partnerbijdrage

We vertellen je graag meer over de prestaties van de Tefal EY9018 Easy Fry Dual. Onze testers hebben deze dubbele heteluchtfriteuse uitgebreid getest en delen hun ervaringen. Lees verder om te ontdekken waarom dit apparaat zo hoog scoort op design, functionaliteit en prestaties.

Tips voor veilig wifi- en VPN-gebruik in het buitenland

Niemand kan meer zonder internet, ook niet wanneer je op reis bent. Gelukkig is op veel plekken gratis wifi beschikbaar – dat is wel zo handig natuurlijk. Maar wist je dat daar ook risico's aan kleven? In dit artikel geven we je een aantal tips voor veilig internetten terwijl je onderweg bent!

Meer energiemaatschappijen bieden eigenaren zonnepanelen 'helpende hand'

Als je zonnepanelen hebt, dan is dat een stuk minder lucratief omdat je vaak moet betalen voor het terugleveren van stroom aan het net. Een overstap naar een energieleverancier die milder omgaat met klanten met zonnepanelen kan het overwegen waard zijn.

Waarom de Nio EL8 jouw nieuwe luxe SUV zou moeten worden

Hoewel de verkoopcijfers in ons land nog geen potten breken, blijven ze bij Nio hoopvol. Sterker nog, het merk blijft dapper investeren in een gezonde en stabiele toekomst. Onlangs voegde het merk wederom een nieuw model toe aan de toch al uitgebreide line-up. En niet zomaar een model: een vaandeldrager en misschien wel jouw nieuwe luxe top-SUV, in de vorm van de Nio EL8. Irwin van InstaAutoVlog maakte er vast kennis mee.

Elektrische sedan: dit is de nieuwe Volvo ES90 (teaser)

Volvo heeft onlangs zijn plannen voor een volledig elektrisch gamma tegen 2030 aangepast. Het merk blijft zich inzetten voor elektrificatie, maar het tempo ligt iets lager dan eerder aangekondigd. Toch zit Volvo niet stil. Tijdens een exclusief evenement gaf het merk een voorproefje van zijn nieuwste project: de ES90. Deze volledig elektrische grote sedan markeert een nieuwe fase voor Volvo. Laten we eens kijken wat we van deze auto kunnen verwachten.

Een 5G-verbinding als thuisinternet: handig of niet?

Je verhuist of zoekt vanwege een andere reden een nieuw internetabonnement, maar je ontdekt dat de opties beperkter zijn dan je had verwacht. Niet elke internetaanbieder is namelijk actief binnen jouw postcodegebied. Dat probleem wil Odido nu voorgoed aanpakken.

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden