Bekijk deze mail online

Lieve Vineasten,

Wat gaaf om te zien dat jullie zo enthousiast zijn om (weer) met ons op vakantie te gaan! Sommige zomerkampen beginnen al bijna vol te raken. Dus wil jij zeker zijn van een plekje, wacht dan niet te lang met boeken.

NIEUW deze zomer: 4-daagse kampen, speciaal voor de kinderen voor wie een hele week nog net een beetje teveel is. We hebben Avonturenkampen en Meidenkampen voor 7 t/m 10 en 10 t/m 12 jaar in Heino (Overijssel) en Loon op Zand (Noord-Brabant).

Als laatste nog een leuk nieuwtje: binnenkort is er in Friesland een unieke voorstelling over de eerste Vinea Zeilkampen op Blauhús. Onderaan deze mail vind je de flyer met meer info.

Groetjes,
Het Vinea-Team

Deze kampen vliegen de deur uit!

Ik wil ook nog mee!

NIEUW: 4-daagse kampen voor 7-10 jaar

Voor kinderen van 7 t/m 10 hebben we nieuwe 4-daagse kampen op een gave locatie in Brabant. We verblijven hier op een camping met zwembad direct naast de Loonse en Drunense Duinen. Ook Safari Park Beekse Bergen is hier niet ver vandaan, dus hier gaan we een dagje naartoe!

Zo zien de kampen er uit:
🚴‍♀️  Op Avonturenkamp ga je o.a. boogschieten, mountainbiken, naar Safaripark Beekse Bergen en doe je het Super Sahara Spel
💟 Op Meidenkamp ga je o.a. mozaïeken, zeepketting en armbandjes maken en naar Beekse Bergen 

 
Kies je kamp

4-daagse kampen voor 10-12 jaar

Voor de leeftijd van 10 t/m 12 hebben we ook een nieuw Avonturenkamp en Meidenkamp van 4 dagen. We slapen in een groepshuis op een vakantiepark in Heino (Overijssel) waar van alles te doen is. Zo is er een zwembad, disco, dierenweide en een meer met zwemstrandje.

Wat er op het programma staat?
💟 Meidenkamp: o.a. sleutelhangers diamond painten, tas pimpen en bezoek aan de dierenweide
🚴‍♀️ Avonturenkamp: o.a. vlotten bouwen, hoogteparcours en teamsporten met een twist

 
Daar wil ik meer van weten

Vinea Openluchtspel Blauhús op 25 juni

Stuur deze nieuwsbrief naar een vriend Stuur deze nieuwsbrief naar een vriend
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
www.vinea.nl - info@vinea.nl - 030-22 70 680
Wijzig voorkeurenAfmelden