Even wegdromen over de vakantie...

 
In de spotlight:
Vernieuwingen in 2018
 
 
De Drenthe Campings hebben niet stil gezeten. Er zijn bijzondere verhuuraccommodaties gebouwd zoals een boomhut XXL, pod, safaritent en Sheddie. Ook zijn vele faciliteiten verbeterd of uitgebreid, waarbij u kunt denken aan een nieuwe indoor speeltuin, camper service station of wifi netwerk. 
 
Wilt u weten wat er zoal veranderd is bij de Drenthe Campings, bezoek dan onze website. Per camping staat een korte intro met een directe link naar de campingwebsite. 
 
 
 
 
Nieuw bij de Drenthe Campings:
Vakantiepark Diana Heide
 
 
Graag willen we een nieuwe Drenthe Camping aan u voorstellen: Vakantiepark Diana Heide in Amen. Op dit vakantiepark kunt u kamperen in het bos of aan het water. Tevens zijn er diverse verhuuraccommodaties zoals een chalet, een aangepast chalet voor minder validen, een trekkershut of een slaapvat.
  • Sfeervol eetcafé
  • Uniek strandbad
  • Veel speelfaciliteiten
  • Animatie
  • Minimarkt 
 
 
Vier de Paasdagen in Drenthe
Boek een voordelig Paasarrangement
 
 
Zoek de camping die bij u past
Kom naar de open dag op 2 april
 
 
Weet u al waar u dit jaar vakantie gaat vieren of twijfelt u nog? Kom dan naar de open dag van de Drenthe Campings op Tweede Paasdag! Bekijk de (nieuwe) verhuuraccommodaties, zoek alvast een kampeerplaats uit en proef de gezellige campingsfeer. Op diverse campings wordt de open dag extra feestelijk gevierd en worden er diverse activiteiten georganiseerd. 
 
Wanneer: Tweede Paasdag (2 april)
Hoe laat: 11.00 – 17.00 uur
Wie: alle Drenthe Campings
 
 
Meer weten?
drenthecampings.nl
 

Uitschrijven