Reizen met oog voor de wereld

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Nieuw: Bolivia en Peru

De indrukwekkende zoutvlakte van Uyuni en Incahoofdstad Machu Picchu zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten op de 22-daagse rondreis door Bolivia en Peru.

 

80.000 Boeddhistische geschriften

In de Haeinsa-tempel in Zuid-Korea ligt de Tripitaka Koreana, de grootste verzameling boeddhistische geschriften van Oost-Azië. De geschriften zijn rond de 13e eeuw in 80.000 houten tabletten gebeiteld en hebben de tand des tijds goed doorstaan.

Zuid-Korea, 15 dagen
Zuid-Korea en Jeju, 21 dagen

 

Fascinerend Jordanië

Jordanië heeft een rijke geschiedenis met eeuwenoude monumenten, zoals Petra en Jerash en betoverend mooie landschappen. Benieuwd naar deze fascinerende bestemming? Bekijk alvast een inspirerende video.

 

Mooie herinneringen aan Suriname

"Geweldige reis gehad! De prachtige natuur, de geschiedenis van het land, een super lokale gids en een gezellige groep, zorgden voor mooie belevenissen en herinneringen!" Schrijft reiziger Pien over de 20-daagse reis door Suriname.

 

4 x waarom je met Djoser naar Namibië wil

1. Sossusvlei: 's werelds hoogste zandduinen en het icoon van Namibië.
2. Walvisbaai: bij Walvisbaai kun je het hele jaar door dolfijnen zien tijdens een boottocht.
3. Etosha nationaal park: een van de beste Afrikaanse nationale parken om tijdens inbegrepen gamedrives wilde dieren te spotten.
4. Cape Cross: het leefgebied van de grootste kolonie pelsrobben ter wereld. Je zal het kabaal en de visgeur van de ca. 80.000 pelsrobben niet snel vergeten.

Natuurlijk zijn er nog veel meer redenen. Lees hier meer over de rondreis door Namibië

 

Door de koningssteden van Sri Lanka

De ruïnes van Anuradhapura en Polonnaruwa hebben een rijke historie en behoren tot de mooiste van Sri Lanka. Een leuke manier om de goed bewaard gebleven ruïnes te verkennen is met de fiets. De oude koningssteden zijn een vaste stop op de 21-daagse rondreis door Sri Lanka en de 21-daagse rondreis door Sri Lanka en de Malediven.

 

Ontwerp je eigen reis

We zijn altijd op zoek naar nieuwe routes en onontdekte plekken en daarom dagen we je uit om je eigen reisroute te ontwerpen. De winnende reis wordt bij voldoende belangstelling uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op djoser.nl/ontwerpjereis.

 

Stad van travertin

In Italië bezoeken we het schilderachtige Ascoli Piceno. Leuk weetje, het centrum is volledig opgebouwd uit travertin (natuursteen), wat de stad een uniek karakter geeft en voor een bijzondere sfeer zorgt.

 

De 'big five' van Canada

Je hebt vast wel eens van de 'big five' van Afrika gehoord, maar wist je dat Canada ook zijn eigen 'big five' heeft? Welke dieren dit zijn lees je in ons blog.

 

Lemen huizen

Op reis door Ghana, Benin en Togo bezoeken we de Taberma vallei, waar nog traditionele 17e eeuwse huizen (Tata's) staan. De kasteelvormige huizen zijn opgebouwd uit meerdere lagen leem en hebben puntige daken van stro.

 

Op reis met korting

Ben je nog op zoek naar een leuke bestemming? Bekijk hier onze reizen met korting.

 

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Infodagen en presentaties

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl