Nieuw: borrelen in de Christmas Corner

1 year ago


Text only:

Feestdagen in Schouwburg Het Park


Gezellig samen genieten tijdens de Kerst


Beste heer,

Sinterklaas is nog niet weg of de voorbereidingen voor Kerst zijn weer in volle gang. Is het dan niet heerlijk om de drukte te ontvluchten? Kom genieten van een gezellig avondje uit in ons theater!
Nieuw: de Christmas Corner
De Christmas Corner is een knus bruin café in kerststijl in onze foyer, waar u gezellig kunt bijkletsen terwijl het haardvuur vrolijk knispert. Waar warme wafels vers gebakken worden, u zich kunt opwarmen aan de chocomel met slagroom of kunt genieten van een lekker wijntje of speciaalbiertje van de tap met iets te knabbelen. 
De Christmas Corner is bij avondvoorstellingen geopend vanaf een uur voor de voorstelling. Ook na afloop kunt u hier gezellig napraten. Komt u binnenkort ook langs?
Met vriendelijke groet,
Marjolein Mol


...

Nomineer uw Kerstheld!


Wie verdient het om deze Kerst extra in de schijnwerpers te worden gezet? Mail de naam, foto en de reden naar info@parkhoorn.nl. Alle Kersthelden van West-Friesland krijgen een een plek in onze eregalerij in de foyer en op Facebook.

 

Kerstarrangementen - Christmas Corner
Geniet lekker na in de Christmas Corner onder het genot van een hapje en een drankje! Deze kerst hebben we uiteraard weer een aantal speciale kerstarrangementen waar u in de pauze of na afloop van kunt genieten! 

 

Wien Bleibt Wien 2 - Gold und Silber
Dit nieuwjaarsconcert biedt een aaneenschakeling van hoogtepunten van de grootmeesters van de Weense operette. Pareltjes uit het operette-repertoire worden door het Habsburgs Strauss Orkest, solisten en het Charkov Staats Ballet met ‘Wiener Schmalz’ vertolkt.

 

Lees verder

vrijdag 5 januari om 20:15


De Notenkraker - Kerstballet
Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan brengt voor deze klassieker fabuleuze dansers, sprookjesachtige belichting, honderden kostuums en fraaie decors mee, om de legendarische choreografie van Petipa en Ivanov recht te doen. Met wereldberoemde muziek van Pjotr Iljits Tsaikovski gespeeld door een groot liveorkest.

 

Lees verder

vrijdag 29 december om 19:30


3JS Acoustic Christmas - Heerlijke kerstklassiekers
Vorig jaar was het een grote hit! Nu zijn de 3JS terug en wel op kerstavond. Geniet van prachtige nummers van Frank Sinatra, Dean Martin en Elvis Presley. Vooraf kunt u genieten van een Kerst Buffet voor € 24,75 per persoon in de Christmas Corner van Het Park.

 

Lees verder

zondag 24 december om 19:30


Her Majesty - Marrakesh Express
Na twee uitverkochte tournees van hun succesvoorstelling Déjà vu, komt Her Majesty nu met een splinternieuw programma: Marrakesh Express. In dit nieuwe programma put de topband, met Bertolf Lentink en subliem Neil Young-vertolker Jelle Paulusma, opnieuw uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young.

 

Lees verder

vrijdag 22 december om 20:15


Wintercircus Arlette Hanson - Fraaie Fratsen!
Hooggeëerd publiek, het circus is weer in de stad! Wintercircus Arlette Hanson is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus in Nederland. Nu ook voor blinden en slechtzienden!

 

Lees verder

dinsdag 26 december om 12:30
dinsdag 26 december om 15:45


Marcel Harteveld - De Sneeuwengel
Marcel Harteveld is cabaretier en zanger (Harteveld & Fretz). Sinds januari 2016 speelt hij Chris de Vries in Soldaat van Oranje. Daarnaast speelde hij fietsenmaker Jeroen Swinkels in de SBS-serie Danni Lowinski. Nu komt hij met een eigentijds kerstverhaal, vol conferences over het afgelopen jaar en Nederlandse vertalingen van bekende kerstklassiekers.

 

Lees verder

woensdag 13 december om 20:30


Hans en Grietje De Musical (4+) - Van Hoorne Entertainment
In deze splinternieuwe, kleurrijke versie wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman (presentatrice Keet! van RTL Telekids). Kom verkleed, ontmoet de artiesten in een meet & greet én swing mee tijdens de Sprookjes Afterparty in de foyer. Extra show om 11.00 uur, nog prachtige plaatsen beschikbaar.

 

Lees verder

zondag 7 januari om 11:00


Bekijk het gehele programma hier


Adres
Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn
Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn
Servicebalie
Geopend van ma t/m vr van 12.00 - ​17.00 uur,
bij voorstellingen tot 20.30 uur.
Meer over onze openingstijden
Telefoon
0229-291000
Instellingen
Afmelden voor de nieuwsbrief
© 2017 Schouwburg en Congrescentrum Het Park - Hoorn


hetpark.nl

Categories: Entertainment Concerts Catering Art | Culture Pop Festival Restaurant Theater Tickets Going out
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older 7 until 13 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019