Nieuw cabaretprogramma en meer!

5 years ago
  • Html
  • Text
Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier.
03 mei 2014
 

NIEUW CABARETPROGRAMMA: OF DE GLADIOLEN!

Ons nieuwe cabaretprogramma heet 'Of de gladiolen'. Op dit moment zijn we aan het try-outen door heel Nederland. Eind oktober is de voorstelling 'af' en touren we lekker door.

De speellijst voor komend seizoen is vanaf nu online. Wijzigingen onder voorbehoud en nog niet alle theaters zijn al begonnen met de kaartverkoop voor volgend seizoen maar beginnen dan binnenkort. Hopelijk tot ziens bij 'Of de gladiolen'!   


De SPEELLIJST is nu online! >>
 
 

Leer mij vrouwen kennen

Vanaf dit najaar gaan we een tv programma presenteren: Leer mij vrouwen kennen.  Uit het persbericht:  "Er zijn mannen die claimen precies te weten hoe vrouwen in elkaar zitten... maar die mannen zijn op één hand te tellen. Voor veel mannen zijn vrouwen allesbehalce een open boek. Integendeel! In Leer mij vrouwen kennen nemen drie mannelijke BN-ers het tegen elkaar op met hun kennis over de Nederlandse vrouw. Zij strijden tegen elkaar in een arena gevuld met 100 vrouwen, van jong tot oud, in alle geuren, kleuren, soorten en maten. Wie van de drie mannen schat deze 100 vrouwen het beste in? De drie BN-ers worden bijgestaan door de presentatoren Remco Veldhuis en Richard Kemper. Leer mij vrouwen kennen is dit najaar te zien bij SBS6"   
Hier kan je je aanmelden >>
 
 

Hommage Freek de Jonge

We hadden de eer om ter gelegenheid van de 70-ste verjaardag van grootmeester Freek de Jonge aan te treden in de hommage tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ontmoet Remco de Jonge!  


Remco's Freek >>
 
 

'Dan maar niet gelukkig' op TV!

Op 16 augustus zendt RTL4 een deel van ons vorige cabaretprogramma 'Dan maar niet gelukkig' uit! Tijd volgt. De DVD van de hele show is inmiddels nog te bestellen in onze webshop


Bestel DVD 'Dan maar niet gelukkig' >>
 
Klik hier als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen / © VELDHUIS & KEMPER 2011

Share this newsletter on

Related newsletters

Veldhuisenkemper.nl

Categories: Known Dutchman Artists Artist | Singer | Band | Music weekend away Theater
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019